Başbakan Erdoğan Cuma Günü İğdır’da

Iğdır Valisi Amir Çiçek, 13 Temmuz Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile Iğdır Havaalanı'nın açılışının yapılacağını açıkladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vali Çiçek, tüm vatandaşların yıllardır beklediği havaalanı açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların katılımı ile cuma günü yapılacağı söyledi.

Iğdır Havaalanı'na yıllardır inmesi beklenen ilk uçakta Başbakan Erdoğan ve kendisi ile birlikte gelecek heyetin olacağını açıklayan Vali Çiçek, “Iğdır halkının gözü aydın olsun. Özlem nihayet Son buluyor. İnşallah cuma günü Iğdır Havaalanı'mız Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile hizmete açılacaktır. Havaalanının Iğdır’ın kalkınmasında çok önemli bir etkisi olacağına inanıyorum. 13 Temmuz Cuma günü açılacak havaalanı için Son hazırlıklar süratle devam ediyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile