Başbakan Erdoğan'dan Başkan Recep Altepe'ye Övgü

Başbakan Erdoğan'dan Başkan Recep Altepe'ye Övgü

AK Parti'li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Başbakan Erdoğan, Timsah Arena projesinin tamamlanmasına çok sevindiğini belirterek, diğer belediye başkanlarına Recep Altepe'yi örnek gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye stadyum övgüsü geldi. Başbakanlık resmi konutunda AK Parti'li büyükşehir belediye başkanları ile görüşen Başbakan Erdoğan, Timsah Arena projesinin tamamlanmasına çok sevindiğini söyledi.
Başbakan Erdoğan, dün İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile birlikte AK Parti'li büyükşehir belediye başkanlarını kahvaltıda ağırladı. 2,5 saat süren toplantıda, Erdoğan'ın belediye başkanlarına devam eden projelerin ne durumda olduğunu sorduğu öğrenildi. Erdoğan, başkanlardan vatandaşa verilen sözleri seçimlere kadar yerine getirmelerini isteyerek, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Başbakan ayrıca, belediyelerin işlerinin hangi bakanlıkta devam ettiğini veya takılıp beklediğini sorarak, varsa o ilin bakanına havale etti veya yanındaki yetkililere takip emri verdi.

ALTEPE'YE BAŞBAKANDAN ÖVGÜ
Başbakanlık 'taki kahvaltıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başbakan Erdoğan'ın yatırımları sorduğunu ve stadyum projesi ile yakından ilgilendiğini ifade ederek, "Başbakan diğer başkanlara dönüp, 'Bursa stad işini bitirdi, siz hala niye tamamladınız' diye sorarak 'bir an önce tamamlayın' talimatı verdi" dedi. Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda görüşmenin ardından Devlet Bakanı Faruk Çelik'e gittiğini anlatan Altepe, "Belediyemizin bakanlıklarda devam eden ve ağır giden işlerle ilgili dosyaları Sayın Faruk Çelik'e verdim. Bakan Bey, derhal ilgili bakanlarla görüştü ve işlerin hızlanması isteğini iletti. Diğer ilgili dairelerdeki işlerle ilgili dosyaları da Bakanımıza teslim ettik. Takip edeceğini söyledi. Biz de Başbakanımızın talimatları doğrultusunda vatandaşa verdiğimiz sözlerle ilgili çalışmalarımıza hız vereceğiz" diye konuştu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile