Başbakan Erdoğan'ın görüşme haftası

Başbakan Erdoğan'ın görüşme haftası

Başbakan Erdoğan, uzun süredir beklenen muhalefetle görüşme turunu bu hafta gerçekleştiriyor. Erdoğan, DSP, Saadet Partisi ve BBP genel başkanı ile görüşecek. CHP kararını MYK sonrasında verecek.

  Başbakan Başbakan Erdoğan ' ın Meclis dışındaki liderlere gö ; nderdiği ziyaret mektubunda ' terö ; rle mü ; cadele ve referandum konularında gö ; rü ; şmek ü ; zere ' ifadesi yer alıyor . Ancak Erdoğan ' ın anamuhalefet lideri ile gö ; rü ; şme gü ; ndeminde sadece terö ; r var .

CHP liderinin gö ; rü ; şme mektubuna ilişkin ilk yanıtı olumlu oldu . CHP , Meclis ' te gerç ; ekleşecek ziyaret iç ; in net yanıtını pazartesi gü ; nü ; yapılacak MYK sonrasında bildirecek .

Erdoğan ' ın , DSP , Saadet Partisi ve BBP liderlerine parti genel merkezlerinde yapacağı ziyaretin saatleri de belli .

Başbakan , DSP Genel Başkanı Masum Tü ; rker ile salı gü ; nü ; saat 14 . 30 ' da , SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile ç ; arşamba gü ; nü ; saat 14 . 00 ' te , BBP Genel Başkanı Yaşar Topç ; u ile yine aynı gü ; n saat 16 . 00 ' da biraraya gelecek .

AK Parti daha ö ; nce gö ; rü ; şme kapısını kapatan MHP ile , terö ; rden nemalandığı gerekç ; esiyle BDP ' ye mektup gö ; ndermedi .


Kaynak : NTV
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile