Başbakan yaralı polisi ziyaret etti

Başbakan yaralı polisi ziyaret etti

Başbakan Erdoğan, Kastamonu mitingi sonrası konvoyuna yapılan saldırıda yaralanan polis memuru Metin Kuş'u hastanede ziyaret etti. Başbakan Erdoğan ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan hastanede tedavisi devam eden polis memurunu ziyaretinin ardından şu açıklamalarda bulundu; Arabayı kullanan Recep kardeşimiz orada ilk anda şehit olmuştur.

Ailesine tekrar başsağlığı temenni ediyorum milletimizin başı sağolsun, yanında Metin kardeşimiz vardı araçtan çıkarak sürünmek suretiyle yolun karşı tarafına geçmiş burada kendisini koruma altına alarak çatışmaya girmiştir. Bu atılan bombalar sebebiyle orada oluşan, çapaklardan dolayı deri altında doktorumuzun ifadesiyle yara aldı ve hayati tehliesi söz konusu değil.

Bir kaç gün içinde taburcu etmeyi düşünüyorlar, pazartesi günü itibariyle olay bu. Temenni ederiz ki bu süreç böyle devam etmesin seçim öncesi böyle demokratik olmayan yollara bu terör örgütünün teşebbüs edeceğini zaten biliyorduk ve buna yönelik olarak belli tedbirler alınıyor ama bu tedbirler sınırlı, sınırsız tedbir söz konusu değil bir yere kadar tedbir alabiliyorsunuz. Partimize karşı bölücü terör örgütünün takındığı tavır ortada ama biz bunlardan asla yılmayacağız bu bizim demokrasi mücadelemizde, ülkemize, vatanımıza mücadelemiz.

Ben milletimden özellikle şunu istiyorum meydanı biz bu teröristlere, çetelere bırakmamalıyız vatan toprakları boş değil, meydan boş değil bunu onlarda görecekler.

OPERASYONLA İLGİLİ PAYLAŞAYACAĞINIZ BİLGİLER VARMI?


5-6 kişilik bir grup o bölgede sadece söylenen ama Karadeniz boyu böyle yapılanmalar var, gerek İçişleri Bakanlığımız gerek jandarmamız bölgede yoğun bir operasyon gerçekleştiriyor.

KASTAMONU VALİSİ BU SALDIRIDA HEDEF ONLAR DEĞİLDİ DENİLDİ SİZİN DÜŞÜNCENİZ NEDİR?

Valimizin neyi amaçladığını yada ne dediğini bilmiyorum o yüzden bu konuda bir açıklamam yok' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile