Başbakan Yardımcısı Babacan İzmir'de

BaşŸbakan Yardımcısı Ali Babacan, pazar günü yapılacak cumhurbaşŸkanı seçiminin Türkiye'nin istikrar içinde güçlenerek devam etmesini sağŸlayacak önemli bir dönemeç olduğŸunu söyledi.

AK Parti İzmir İl BaşŸkanlığŸı'nı ziyaret eden Babacan, İl BaşŸkanı Bülent Delican'a hayırlı olsun dileğŸinde bulundu.
İzmir'in sadece nüfus olarak değŸil, sosyo ekonomik endeksi ve insan kaynağŸı yapısına bakıldığŸında da çok ileri bir il olduğŸunu kaydeden Babacan, kentin ekonomisi ve altyapısının güçlendiğŸini belirtti.

Son yılda kentte 4 yeni üniversitenin açıldığŸını anlatan Babacan, İzmir'in ayrıca önemli bir tarım ve turizm merkezi olduğŸuna değŸindi. Babacan, İzmir'in yetişŸmişŸ insan gücü olarak da önemli bir kent olduğŸunu vurgulayarak, kalkınma ve ekonomi için de en önemli konunun insan olduğŸunu, bundan önce olduğŸu gibi, bundan sonra da İzmir'e çok büyük önem vermeye devam edeceklerini, merkezi hükümet olarak yatırımların süreceğŸini devam edeceğŸini ifade etti.

-CumhurbaşŸkanı seçimi
KonuşŸmasında CumhurbaşŸkanı seçimine de değŸinen Babacan, şŸöyle konuşŸtu:
"Sayın BaşŸbakanımız 12 yıllık çok çok başŸarılı dönemden sonra cumhurbaşŸkanı adayımız. ǖnümüzdeki pazar günü yapılacak seçimler aslında Türkiye'nin istikrar içinde güçlenerek devam etmesini sağŸlayacak önemli bir dönemeç. Bu seçimde sayın CumhurbaşŸkanı adayımıza, başŸbakanımıza başŸarılar diliyorum. Seçimlerin ilk turda ve güzel bir destekle kazanılması için sayın BaşŸbakanımızın devlet başŸkanımız, cumhurbaşŸkanımız olması için dua ediyorum. Temennilerimiz bu yönde. Bunun için de çalışŸıyoruz. Tüm parti teşŸkilatlarımız, değŸerli bakanlarımız, genel başŸkan yardımcılarımız Türkiye'nin istikrar içinde güçlenmesi için ve yeni Türkiye'ye hep berber ulaşŸabilmemiz için çalışŸıyoruz. Bu önemli demokrasi sınavının, dönemecin Türkiye için, milletimiz için, memleketimiz için hayırlar getirmesini diliyorum."
Babacan, daha sonra yeni il yönetimi ile basına kapalı toplantıda bir araya geldi.
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile