Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Öğle Yemeğini İşçilerle Yedi

Bursa‘da propaganda faaliyetlerine devam eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, öğle yemeğini bir fabrikada işçilerle beraber yedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, işadamı Faik Çelik‘in davetlisi olarak NOSAB‘daki Bekçelik Fabrikası‘na gitti. Yemeğini işçilerle birlikte yiyen Arınç, dünyanın ekonomik krizle uğraştığını ifade ederek, "Yunanistan, İspanya, Portekiz krizle uğraşıyor. Yunanistan‘ın 1 trilyon borcu var. AB kendi başının çaresine bakmasını istiyor. Ama Türkiye 2010‘da yüzde 9 büyüme ile dünyanın 5 büyük ekonomisi arasına girdi. 2002 yılında kişi başına düşen gelir bin 600 liraydı. 2010‘da bu rakam 10 bin

600‘e yükseldi. Bundan 3 yıl önce paramızda 6 sıfır vardı. Mevcut hükümetler devam etse belki 2 sıfır daha ilave olurdu" dedi.

Türkiye‘nin talihsizliğinin, "Ne iş olsa yaparım" mantığıyla hareket edilmesi olduğunu ifade eden Arınç, "Böyle diyen hiçbir iş yapamaz. 1998 yılında teknik ve mesleki eğitime yan bakıldı. Mesleki ve teknik eğitim zedelenmişti. Çalışanın alnının teri mukaddestir. İşsizliği azalttık. İnşallah her şey daha iyi olacak. Yapılan hizmetleri görüyorsunuz. İstikrar sürsün diye halkımızın en doğru kararı vereceğine inancımız tam" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Arınç‘a işadamı Faik Çelik tarafından plaket verildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile