Başbakanlık, CHP'li Kart'ı yalanladı: Vecdi Gönül, 1 Mayıs'taki Bakanlar Kurulu'na katıldı

Başbakanlık, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın 27 Nisan bildirisi sonrasında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısına Milli Savunma Bakanı Ve

Başbakanlık, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın 27 Nisan bildirisi sonrasında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısına Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün davet edilmediği yönündeki iddiasını yalanladı.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın Milli Savunma Bakanı Sayın Vecdi Gönül hakkında dile getirdiği iddialara ilişkin haberler yayınlandığına işaret edilerek, "Haberlerde yer alan iddialar tümüyle hayal ürünüdür." denildi.

Kart'ın iddialarının aksine 27 Nisan'dan sonra 1 Mayıs 2007 tarihindeki yapılan Bakanlar Kurulu toplantısına Gönül'ün katıldığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İddiaların aksine, 27 Nisan'dan bir gün sonra Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleşmemiştir. 27 Nisan'dan sonra 1 Mayıs 2007 tarihinde yapılan ilk Bakanlar Kurulu toplantısına ise Milli Savunma Bakanı Sayın Gönül de katılmıştır. Ayrıca yine kendisi 27 Nisan'ı müteakip Sayın Başbakanımızın başkanlığında Başbakanlık Resmi Konutunda gerçekleşen ve bazı bakanların katıldığı değerlendirme toplantısında da hazır bulunmuştur. Bu nedenle CHP Milletvekili Sayın Kart tarafından ileri sürülen iddialar tamamen asılsızdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile