Başbuğ ile görüşmek istedi ama engellendi

Halkalı'daki bombalı saldırıda şehit olan askerlerden birinin eşi, olay yerinde incelemelerde bulunan Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmek isteyince polis engeline takıldı.

İlker Başbuğ'un olay yerindeki incelemeleri sırasında askeri personel ve çevik kuvvet polisleri geniş güvenlik önlemi aldı.
 
Başbuğ'un patlamanın olduğu otobüsün çevresinde incelemelerde bulunduğu sırada bir kadın, "Bitsin bu kan. Yeter artık durdurulsun bu terör" diye bağırdı. Patlamada şehit olan uzman çavuşlardan birinin eşi olduğu öğrenilen kadın, polisler tarafından sakinleştirildi.

İlker Başbuğ ile görüşmek istediği öğrenilen şehit eşi, polis aracına bindirilerek su verildi. Polis ekipleri şehidin eşini, araçla bölgeden uzaklaştırdı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile