Basdegirmen Açiklamasi '8 Bin 500 Metrekare Alana Modern Bir Engelsiz Gençlik Ve Yasam Merkezi Insa Ettik'

Basdegirmen Açiklamasi '8 Bin 500 Metrekare Alana Modern Bir Engelsiz Gençlik Ve Yasam Merkezi Insa Ettik'

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Emre ve Sülübey Mahalleleri mitinginde vatandaslarla bulustu. Mitingte konusan baskan Basdegirmen yeni dönemde yapacagi projelerden bahsederek “8 bin 500 metrekare kapali alana sahip, modern bir Engelsiz Gençlik ve Yasam Merkezi insa ettik. Çalismalari 8 ay sonra bitecek” dedi.

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Emre ve Sülübey Mahalleleri mitinginde vatandaslarla bulustu. Büyük bir cosku içerisinde yogun kalabalikla karsilanan Baskan Basdegirmen, 2024-2029 yillari arasinda yapacaklari projeleri anlatarak, bugüne kadara sehre kazandirdiklari yatirimlardan bahsetti. Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, vatandaslara seslenerek, 5 yil kendilerine hizmet edecek belediye baskani ve ekibini seçerken iyi düsünmeleri gerektigini belirtti.

Baskan Basdegirmen, “Yerel seçimlerde seçecegimiz kisileri bilmemiz gerekir. Bize ve sehrimize faydali olur mu olmaz mi, çocuklarimizin gelecegine katki saglayabilir mi, engelli, yasli, ihtiyaç sahiplerimize dokunabilir mi, gönülden belediyecilik yapabilir mi bunlara bakmamiz lazim. Herkes projelerini anlatiyor. Belediyeciligin rutin hizmetleri her zaman yapilir. Ama önemli olan o belediye baskaninin insanlara yaklasimi nedir, gönül belediyeciligi yapabilir mi, ihtiyaç sahiplerinin yaninda olabilir mi bunlari iyi irdelememiz gerekiyor” dedi.

Baskan Basdegirmen, “Andik Deresi ve Kirazlidere’ye gerek var miydi?’ diye yazmislar. Bu kadar olabilir mi? Vatandaslarimizin en çok gezmekten, vakit geçirmekten keyif aldigi Andik ve Kirazlidere’yi neden yaptin diye soruyor. Bu insanlarin biz göreve geldigimizde hesaplarina baktik. 2019 Subat’inda Kitap Fuari’ni yaptilar. O günün parasiyla 1 milyon 510 bin lira para harcamislar. 10 günlük fuara bu kadar harcamislar. Bu arada çocuk mezarliginin kaldirildigi, mezarlik içerisinde vatandasa ait bir arsa var. Arsa sahibinin talebi 600 bin lira. Bu yeri almadan o alana 20’ye yakin bebek cenazesi gömmüsler. Bu parayi arsa sahibine vermiyor, 1 milyon 510 bin liraya Kitap Fuari yapiyor ve o arsa sahibi belediyeye dava açiyor, hakli görülüyor oradaki 20 bebegin kabri açiliyor cenazeler baska yere tasiniyor. Bu insan bir kez daha sizden oy istiyor. O çocuklarin ailelerini düsünün, 20 cenaze. Arsanin degeri 600 bin lira 10 günlük Kitap Fuari’na harcanan para 1 milyon 510 bin lira. Bu cenazelerin alinmasi bizleri çok üzdü. Biz göreve geldik ayni Kitap Fuari’ni ayni sistemle üzerine 40 bin lira fuar alani kirasi alarak yaptik, üzerine hiç para vermedik. Almadiklari arsanin mahkeme sürecinde geçen kirasi olan 450 bin lirayi göreve geldigimizde üçüncü günde ödedik. Böyle insanin yüregi burkuluyor, canimiz yaniyor. Bir belediye baskaninin basiretsizligi, vizyonsuzlugu ve çok büyük ayibidir. O ailelerin hakkini ne yaparsa yapsin ödeyemez” ifadelerinde bulundu.

Konusmalarin ardindan Il Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyesi adaylari tanitildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile