Basdegirmen 'Çocuklarimiz Gelecege Daha Iyi Hazirlanacaklar'

Basdegirmen 'Çocuklarimiz Gelecege Daha Iyi Hazirlanacaklar'

Isparta Belediyesi tarafindan yapilan ve egitim alaninda hizmet verecek olan Vatan Mahallesi Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi düzenlenen törenle açildi. Açilista konusan Baskan Basdegirmen “Çocuklarimiz ve gençlerimiz için hayirli ve ugurlu olsun. Insallah gelecege daha iyi hazirlanirlar” dedi.

Isparta Belediyesi tarafindan Vatan Mahallesinde yapimi tamamlanan Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesi düzenlenen törenle hizmete açildi.

Vatan Mahallesinde içerisinde çok amaçli salon, çocuklar ve gençlerin faydalanabilecegi bölümlerin bulundugu, etüt merkezi olarak da ders çalisabilecekleri Gençlik Merkezi ve Halk Kütüphanesinin açilisinda konusan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Meydan AVM’de açtiklari kütüphaneye ulasamayan çocuk ve gençlerin bulunduklari mahallelerde ders çalisabilmelerini ve kitap okuyabilmelerinin amaçlandigini söyledi.

Basdegirmen, “Çocuklarimiz ve gençlerimiz için hayirli ve ugurlu olsun. Insallah gelecege daha iyi hazirlanirlar. Çocuklarimiz bizim her seyimiz, gelecegimiz. Gecenin bu saatinde bu güzelligi hep birlikte yasamis olmaktan son derece mutluyum. Kütüphanemiz bütün mahalle sakinlerimize ve sehrimize hayirli olsun” dedi.

Konusmanin ardindan yapilan duayla birlikte açilis kurdelesi protokol ve çocuklar tarafindan kesilen halk kütüphanesi hizmete girdi. Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve esi Sadiye Basdegirmen çocuklarla yakindan ilgilendi, birlikte kitap okudu, sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile