Basdegirmen Sanayi Esnafiyla Bir Araya  Geldi

Basdegirmen Sanayi Esnafiyla Bir Araya Geldi

Isparta Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, Yeni Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Belediye Baskani ve AK Parti Belediye Baskan Adayi Sükrü Basdegirmen, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yeni Sanayi Sitesi’nde esnafi ziyaret eden Baskan Basdegirmen, esnafla sohbet edip, fikir alisverisinde bulundu. Baskan Basdegirmen, her girdigi dükkanda ve sokakta esnafin yogun ilgisiyle karsilandi.

Dükkanlarinin önündeki yerleri ve tirnak parselleri belediyeden satin aldiklarini ifade eden esnaflar da Baskan Basdegirmen’e tesekkür ederek, “Dükkanimizin önündeki yerleri ve tirnak parselleri belediyeden aldik, bizim için çok iyi oldu. Bize bu yerleri sattiginiz için sizden ‘Allah razi olsun’ dedi.

Baskan Basdegirmen, “Bize arsa satti diyorlar. Arsa satti dedikleri yerler bu. Biz esnafimiza önündeki yerleri sattik. Buralari baskasina satamayiz ki. Baskalarina satarsak size eziyet etmis oluruz. Sizlerin daha güzel ticaret yapmasi için yaptik. Sahibine vermisiz. Biz burada esnafa yardimci olduk” dedi.

Yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak olan gençler ise desteklerinin Baskan Basdegirmen’le oldugunu belirttiler.

Esnafa tesekkür eden Baskan Basdegirmen, “Sehrimizdeki hizmetleri artirmak istiyoruz. Gençlerimizin destegi de bizim için önemli. Bu destekle her türlü hizmeti yapacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile