Yaklaşık 4 yıl içerisinde 2 bin 500 ameliyata giren ve bölgede, 'fedakar doktor' olarak anılan Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Tolga Kafadar, Sağlık Bakanlığı işbirliği ile Antalya'da SAYED tarafından düzenlenen 4. Ulusal Sağlık Kurultayı'nda 'Genç Başhekim SAYED Özel Teşvik Belgesi'ne layık görüldü.
Başhekim Kafadar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ödülü Bitlis Devlet Hastanesi sağlık çalışanları adına aldığını söyledi.
Hastanede ekip ruhuyla çalıştıklarını bu nedenle başarılı ameliyat ve çalışmalara imza attıklarını belirten Kafadar, hastanede sağlık çalışanlarına ve kendisini bu ödüle layık görenlere teşekkür etti.
Muhabir: Yunus Okur / Sıtkı Yıldız
Yayıncı: Şükran Yücel
Başhekim Kafadar, Sayed Teşvik Ödülü'ne Layık Görüldü
Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği tarafından Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Tolga Kafadar'a, 'Genç Başhekim SAYED Özel Teşvik Belgesi' verildi.



















