Basibos Köpegin Saldirisina Ugrayan 5 Yasindaki Çocuk Yaralandi

Basibos Köpegin Saldirisina Ugrayan 5 Yasindaki Çocuk Yaralandi

Sirnak’in Cizre ilçesinde sokak köpeginin saldirisina ugrayan 5 yasindaki kiz çocugu yaralandi. Olay ani güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Olay, ögle saatlerinde Kurtulus Köyü Dirsekli TOKI Konutlarinda meydana geldi. Basi bos dolasan köpek Bayar ailesinin ikamet ettigi binanin karsisindaki binanin önünde bulunan küçük bir çocugu kovaladi. Köpegin binaya girdigini gören çocuklarla birlikte yoldan geçen bir vatandas köpegi çikarmak için binanin kapisina gittikleri anda köpek saldirisina ugradi. Alanda bulunan çocuklar saga sola kaçisirken 5 yasindaki Elvan Bayar ve iki arkadasi da oturduklari binaya kaçti. Binanin içine kaçan çocuklardan Elvin Bayar ayagi kayip yere düsünce köpegin saldirisina ugradi. Küçük kizi sesleri duyup asagiya inen ablasi kurtardi.

Basibos köpek tarafindan dört yerinden isirilip feci sekilde yaralanan küçük kiz ve ailesi ramazan bayram öncesi büyük bir dehseti yasadi. Hastanede tedavisi yapilip taburcu edilen 5 yasindaki kiz çocugu ailesi tarafindan eve götürülürken olayla ilgili inceleme baslatildi. Öte yandan olay ani güvenlik kamerasina yansidi.

Küçük kizin babasi Zeki Bayar, “Is yerindeydim. Evden telefon geldi ve Elvin’e köpegin saldirdigini söylediler. Eve geldigimde çocuk kan revan içindeydi. Kizimi hemen hastaneye kaldirip tedavisini yaptik. Allah’a çok sükür bu olay çok kötüde sonuçlanabilirdi” diye konustu.

Bayar, hayvan sahiplerinin hayvanlarina sahip çikmasini ve de sokak hayvanlarina barinak yapilmasini istedi. Tedavisi yapildiktan sonra kizinin taburcu oldugunu belirten Bayar, “Yasanan olaydan sonra köpek güvenlik güçleri tarafindan Cizre Belediyesi Hayvan Barinagina götürüldü. Bu olay bugün bizim basimiza geldi insallah baskasinin basina gelmez. Yetkililerden gerekli önlemlerin alinmasini istiyoruz" diye konustu.

Küçük Elvin ise, "Ben ve arkadasim bina içinde oyun oynarken binaya bir köpek girdi ve bizi kovaladi. Köpekten kaçarken kayip düstüm ve köpek beni isirdi. Elinden kurtulmak için çabaladim ancak kurtulamadim. Sonra ablamin yardimi ile kurtuldum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile