Basın Özendirme Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Basın Özendirme Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin (ÇGC) düzenlediği geleneksel 'Basın Özendirme Yarışması'nda dereceye giren gazetecilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

  Seyhan Otel ' inde dü ; zenlenen ö ; dü ; l tö ; reninde konuşan Adana Valisi İlhan Atış , basın ç ; alışanlarının eleştirilerini yol gö ; sterici olarak değerlendirdiklerini kaydederek , ' Ç ; ocuklarımızı ve genç ; lerimizi korumaya yö ; nelik , yani fuhuştan korumak , uyuşturucudan korumak , molotof kokteylli atanlardan korumak , yani terö ; rü ; n kucağına dü ; şmesini engelleme konusundaki ç ; alışmalarımıza destek istiyoruz . Yani sizin ç ; ocuklarınızı , genç ; lerinizi kucaklamak iç ; in destek istiyoruz . Bu konuda destek vereceğinizden de eminiz ' dedi .

Tek hedeflerinin Adanalıların yaşam kalitesini yü ; kseltmek olduğunu dile getiren Atış , konuşmasını şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; :
' Bilmenizi istiyoruz ki , Adana Valiliği olarak , Bü ; yü ; kşehir Belediyesi olarak , kaymakamlıklar olarak bizim tek isteğimiz Adanalıların yaşam kalitesini artırmak . Başka bir arzumuz , başka bir dileğimiz yok . Bunu yaparken de en başta hedefimiz ç ; ocuklarımız , genç ; lerimiz , engellilerimizdir , okuma yazma bilmeyen , şiddete uğrayan kadınlarımızdır . Bu konuda hiç ; tavizimiz olmayacak , kim tehdit ederse etsin , kim ne yaparsa yapsın biz hedefimizden sapmayacağız . '

Basın İlan Kurumu Genel Mü ; dü ; rü ; Mehmet Atalay ise , Adana ' da gü ; ç ; le bir meydanın olduğunu sö ; yledi . Atalay , ' Meydanın daha gü ; ç ; lü ; hale gelmesi , daha yü ; ksek tirajlara ulaşması , bağımsız ve ö ; zgü ; r yayıncılık yapabilmesi , daha ç ; ok gence iş imkanı sağlayabilmesi , daha ç ; ok sorunları gü ; ndeme getirip dü ; zettirebilmesi gibi ö ; nemli konular hep gü ; ndemimizde . Var olan sorunları gidererek , imkanları genişleterek biz de elimizden geleni yapacağız . Adana ' nın bü ; yü ; yen , gelişen ve gittikç ; e Tü ; rkiye ' yi taşıyacak bir potansiyele sahip olması ü ; lkemizin yararınadır . Burada medyaya bü ; yü ; k gö ; revler dü ; şü ; yor ' dedi .

Ç ; ukurova Gazeteciler Cemiyeti ( Ç ; GC ) Başkanı Cafer Esendemir ise , Adana ' nın adliye ve sokak olaylarıyla gü ; ndeme gelen imajını dü ; zeltmek iç ; in medya kuruluşlarının yoğun ç ; aba sarf ettiğini ancak Adana Bü ; yü ; kşehir Meclisindeki tartışmalar ile gü ; ndeme geldiğini belirtti . Esendemir , ' Adana ' nın kent meclisindeki kavgalarla değil , iyi şeylerle anılmasını istiyoruz ' dedi .

Konuşmaların ardından Basın Ö ; zendirme Yarışması ' nda dereceye girenlere ö ; dü ; lleri verildi .

GECEDE Ö ; DÜ ; L ALAN İSİMLER İSE ŞÖ ; YLE :

Haber : Ö ; mer Sarı Zaman Gazetesi / İşte Albay Ç ; iç ; ek ' in İmzası
Haber fotoğraf : Sü ; reyya Uri İlkhaber Gazetesi / Rol Yapan Dilenciler
Araştırma-inceleme : Osman Balcı Refleks Gazetesi / Santralde Patlama
Rö ; portaj : Esra Ö ; rgen DHA / Esragü ; l ' ü ; n Yü ; zü ; Gü ; ldü ;
Gü ; ncel yazı : Murat Yıldız İlkhaber Gazetesi / Ne Oldu Sana Gü ; zel Adana
Spor rö ; portajı : Ramazan Şanıvar Anadolu Ajansı / Fahri Antrenö ; r
Spor sayfa dü ; zeni : Hü ; seyin Sungur Toros Gazetesi
Mansiyon : Serkan Bildi Gü ; ney Haber Gazetesi
TV haberi : Ç ; ilem Gö ; kç ; e Anıtkan / Arzu Şofö ; rü ; n Bir Gü ; nü ;
TV programı : Halil İbrahim Uğur Akdeniz TV Kentin Gerç ; ekleri
TV gö ; rü ; ntü ; : Kadir Puslu Show TV / Seç ; im Bü ; rosunda Kira Yardımı
Mansiyon : Sam Ö ; zmen DHA / Bö ; yle Şehit Ettiler
TV spor programı : Hakan Kö ; ker Akdeniz TV /Tribü ; n
TV spor haberi : Zafer Şahin Ç ; ukurova TV Dedikoduya Fırsat Yok
Ç ; GC ö ; zel ö ; dü ; lü ; : Halil Bilek Star Gazetesi / Mavi Marmara gemisinde olduğu iç ; in
Ç ; oban Yurtç ; u ö ; zel ö ; dü ; lü ; : Erden Karaoğlu TRT / Adanalı Yerli Robinson
Hacı Sabancı ö ; zel ö ; dü ; lü ; : Ziya İpek Zaman Gazetesi / 1 Mektupla 3 Kız
Seyit Ali Akgü ; l ö ; zel ö ; dü ; lü ; : Ahmet Akgü ; n Adana Haber Gazetesi / Baştan Sona Rezalet
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile