Basiskeleliler 'Kent Bayramlasmasi'nda Hasret Giderdi

Basiskeleliler 'Kent Bayramlasmasi'nda Hasret Giderdi

Basiskele Kaymakamligi ve Basiskele Belediyesi is birligi ile düzenlenen 23. Geleneksel Kent Bayramlasmasi’nda vatandaslar hasret giderdi.

Basiskele Kaymakamligi ve Basiskele Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen 23. Geleneksel Kent Bayramlasmasi, vatandaslari bulusturdu. Kurban Bayrami’nin ikinci günü gerçeklesen bayramlasmaya Basiskele Kaymakami Ismail Gültekin, Basiskele Belediye Baskani M. Yasin Özlü, Ilçe Garnizon Komutani Deniz Albay Ibrahim Hakki Er, Ilçe Jandarma Komutani Gürbüz Göksu, ilçe protokolü, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK üyeleri, mahalle muhtarlari ve çok sayida Basiskeleli vatandas katildi.

Yaklasik 2 yildir devam eden korona virüs salgini dolayisiyla yapilamayan kent bayramlasmasi bu yil ilk kez Kurban Bayrami’nin ikinci gününde 23. Geleneksel Kent Bayramlasmasi ile Basiskeleliler hasret giderdi. Temizlik, maske ve mesafe kurallarina dikkat edilerek gerçeklestirilen bayramlasma töreninde tüm kirginliklar ve darginliklar giderildi ve gönüller bir oldu. Kent bayramlasmasina katilim gösteren misafirlere ikramlarda da bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile