Baskan Adayi Pekdemir, Bagimlilikla Mücadele Merkezi Kuracak

Baskan Adayi Pekdemir, Bagimlilikla Mücadele Merkezi Kuracak

AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, Göreve geldikten sonra ilçede Bagimlilikla Mücadele Merkezi olusturulacagini ve uyusturucu ile etkin bir mücadele içine gireceklerini söyledi.



Cumhur Ittifaki’nin Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, Yesilay’in kurulusunun 104. yilini kutlayarak, gençleri kötü aliskanliklardan uzak durmaya çagirip, “Göreve geldigimizde hayata geçirecegimiz sosyal yasam projelerinde bagimlilik ve uyusturucu ile mücadele önceliklerimizden olacak” dedi.

Yesilay’in Türkiye’nin tüm illerinde gönüllülük esasiyla hizmet veren çok sayida subesinin bulundugunu dile getiren AK Parti Pamukkale Belediye Baskan Adayi Halil Pekdemir, bagimlilik ve uyusturucu belasindan kurtulmanin en temel maddesinin toplum genelinde olusturulacak farkindalik oldugunun altini çizdi. Sadece ülkemizde degil bu konunun tüm dünyanin bas belasi oldugunu ifade eden Pekdemir, istenilirse Yesilay’in da destegiyle hem vatandaslar ve hem de gençlerle birlikte bu kötü aliskanliklardan kurtulmak için farkindaligin artirilarak mücadele edilebilecegini ve çok yol alinabilecegini söyledi.



Bagimlilikla mücadele merkezi kurulacak

Göreve geldikten sonra ilçede Bagimlilikla Mücadele Merkezi olusturulacagini ve uyusturucu ile etkin bir mücadele içine gireceklerini dile getiren Baskan Adayi Halil Pekdemir, “Bagimliliklar kötülügün anasidir. Kötü aliskanliklar üzüntüden baska bir sey getirmez. Gençler bizlerin gelecegimiz. Onlari her türlü kötü aliskanliktan uzak durmaya çagiriyorum. Gelin birlikte kurtulalim. Sizle elele verirsek bu illeti yeneriz” dedi.

Bagimlilikla Mücadele Merkezi’nde bagimli gençlerin ve ailelerinin ihtiyaç duydugu her alanda uzman ve yetkin isimler görev yapacak. Saglik Bakanligi, Pamukkale Üniversitesi, adli makamlar ve kolluk birimleri ile isbirligi halinde çalisacak merkez Yesilay gibi sivil toplum örgütlerine de ilçedeki faaliyetleri konusunda destek olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile