Baskan Adayi Toydas, Gölbasi'nin Imara Açilacagini Söyledi

Baskan Adayi Toydas, Gölbasi'nin Imara Açilacagini Söyledi

AK Parti Adiyaman Gölbasi Belediye Baskan Adayi Hakan Toydas, imara kapatilan ilçenin tekrar imara açilacaginin müjdesini verdi.

AK Parti Gölbasi Belediye Baskan Adayi Hakan Toydas, Ankara’da ilçenin imar durumu ve çesitli projeler için bakanliklarda ilçenin sorunlarini çözmek için destek sözü aldi.

Imarla ilgili açiklamalarda bulunan Toydas, “Mazeret degil proje üretiyoruz. Depremden beri en büyük soru isaretimiz, mevcut Gölbasimiz ve imar durumunun ne olacagiydi. Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Mehmet Özhaseki, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcimiz Ahmet Aydin, Milletvekilimiz Hüseyin Özhan ile birlikte durumu istisare ettik. Bilimsel esaslara bagli kalmak ve bilim kurulu raporundaki tedbirlere uymak kaydi ile imar kapanmayacak. Detaylari size Ankara dönüsü anlatacagiz. Rabbimin özenle yarattigi dogal güzelliklerle dolu Gölbasimiza yakisir millet bahçesi sözümüzü bakanimiz verdi. Turan Özdemir ve Istasyon Caddesi üzerinde çarsimizin yerinde dönüsümünün de sözünü aldik. Heyecanliyiz, Ankara dönüsü bütün detaylari sizinle paylasmak için sabirsizlaniyoruz. Her seyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsunuz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile