Baskan Ahmet Aydin'in 19 Mayis Mesaji

Baskan Ahmet Aydin'in 19 Mayis Mesaji

TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Adiyaman Milletvekili Ahmet Aydin, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini kutladi.

Milletvekili Ahmet Aydin, bagimsizligin temelinin atildigi ve milli mücadelenin baslangici olan 19 Mayis 1919, küllerinden yeniden dogan, dünyada yerini almak için sahip oldugu genç ve dinamik nüfusuyla da gelecegini her zaman güvendigi ve inandigi gençligine emanet eden bir milletin destani oldugunu söyledi.



Milletveklili Aydin, “Her türlü imkansizlik ve zor sartlarda dahi bu kutsal vatan topraklari için omuz omuza mücadele eden milletimiz, bölgesine ve dünyaya da tarihte esi ender görülen bir örnek olmustur.

Milli degerlerine, tarihine, birlik ve beraberligine, demokrasisine, en önemlisi de milletin iradesi ve gücüne sahip çikan ve her daim sahip çikacak olan gençlerimiz, bugün oldugu gibi yarin da milletimizin iftihar vesilesi olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düsüncelerle, bu mukaddes vatanin kurtulus ve dirilis mücadelesinin temellerinin atildigi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramini tebrik ediyorum. Bütün vatandaslarimizin, gençlerimizin ve hemserilerimin bayramini kutluyor, aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha sükran, minnet ve saygiyla aniyorum” ifadelerini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile