Baskan Ahmet Kaya Açiklamasi 'Bu Kapilar Milletin Kapisidir, Bu Kapilari Sonuna Kadar Millete Açtik'

Baskan Ahmet Kaya Açiklamasi 'Bu Kapilar Milletin Kapisidir, Bu Kapilari Sonuna Kadar Millete Açtik'

31 Mart Mahalli Idareler Yerel Seçimleri’nden sonra baskanlik koltuguna oturan Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Kaya’ya tebrik ziyaretleri yogun bir sekilde devam ediyor.

Bir yandan sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluslarinin temsilcilerini kabul eden Baskan Kaya, diger yandan 7’den 70’e her yas grubundan vatandaslarla da görüserek hem ‘tebriklerini’ kabul ediyor. Hem de yeni dönemde belediyeden beklentilerini ve taleplerini dinliyor. Halkin, Baskan Kaya’ya gösterdigi sicak ilgi ve samimiyet dikkatlerden kaçmiyor.

Her yas grubundan vatandasla samimi sohbetler gerçeklestiren Kaya, “Trabzonlu hemsehrilerimin iradesiyle belediye baskanligi görevine geldim. Hemsehrilerim beni bu göreve lâyik gördüler, ben de onlarin bana güvenini ve sevgisini hiçbir suretle karsiliksiz birakmayacagim. Kapimiz her gün ve her saat vatandaslarimiza sonuna kadar açiktir. Bu kapilar milletin kapisidir, bu kapilari sonuna kadar millete açtik. Halkimiz ter türlü talep ve sorununu hiç çekinmeden bize iletebilir. Bunlari karsilamak bütün imkânlarimizi sonuna kadar kullanacagiz. Halkimizin iradesi ve tercihleri her seyin üstündedir. Insallah yeni dönemde halkimiza taahhüt ettigimiz bütün projeleri hayata geçirerek Ortahisarimizi daha güzel bir hale getirecegiz” dedi.

Vatandaslara her anlamda Ortahisar’i daha güzel ve daha yasanabilir hale getirecegine vurgu yapan Baskan Kaya, “Her bir sözümüzün, her bir taahhüdümüzün arkasindayiz. Verdigimiz hiçbir söz siyaseten verilmis sözler degildir. Çalisma arkadaslarimla birlikte yeni dönemde kisa ve uzun vadede hayata geçirecegimiz bütün proje ve faaliyetlerle ilgili analizler yapiyoruz. Öncelikle yapilmasi gereken projelerimiz var bir de zamana yayarak yapmayi planladigimiz projeler var. Bütün vatandaslarimiz emin olsun ki Ortahisar her anlamda daha güzel olacak ve daha yasanabilir bir hale gelecek” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile