Başkan AK, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü

Başkan AK, Ev Ziyaretlerini Sürdürdü

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Osmangazi Mahallesinde yaşayan 2 aileyi ziyaret etti.

Ramazan ayında evlere konuk olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Osmangazi Mahallesinde yaşayan 2 aileyi ziyaret etti.

“BAŞARI, ENGEL TANIMAZ”

Önce Sefa (16), Osman (14) ve Merve (15) isimli 3 çocuğu olan Hasan (39) - Miyase (38) Özcan çiftinin evine konuk olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Başarılı bir öğrenci olan ve talihsiz bir hastalık neticesi tek kolunu kaybeden evin kızı Merve’ye Başkan Ak “Hiçbir şey başarının önünde engel olamaz, yeter ki azimli ve kararlı ol” dedi.

Matematik öğretmeni olmayı düşünen Osman ise, Başkan Ak’ı evlerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Ak, çocuklara “Anne ve babanıza sevginizi eksik etmeyin” dedikten sonra Kur’an-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye etti.

“EVDE YER YOKSA GÖNLÜME SIĞDIRIRIM”

Daha sonra yine aynı mahallede yaşayan Meryem (48) - Recep Ayhan (59) çiftine konuk olan Başkan Ak ve eşi Hatice Ak’ı Recep Ayhan “Siz beni sevindirdiniz, geldiniz, Allah da sizi sevindirsin” diyerek karşıladı. Başkan Ak ve beraberindekilere “Ev hepinizi almazsa gönlüme sığdırırım” diyen Recep Ayhan, yaşam enerjisiyle herkesin takdirini topladı.

37 yıl önce Ankara Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencisiyken geçirdiği talihsiz bir trafik kazası sonucu görme yetisini kaybeden Recep Ayhan ve küçük yaşta gözüne gelen taş nedeniyle tek gözünü kaybeden eşi Meryem Ayhan, birbirlerine duydukları sevgi ve vefa ile de duygu dolu anlar yaşattılar.

Recep Ayhan’a “Sizler gönül gözünüzle görüp bizim göremediğimiz ve farkında olamadıklarımızı da sezebiliyorsunuz” diyen Başkan Ak, herkesin birbirinin hatalarını örtmesi ve affedici tavır sergilemesi gerekliliğine de dikkat çekti.

Biri evli 2 çocukları olan çiftin onlarla yaşayan 24 yaşındaki oğlu Emre Ayhan’a Başkan Ak “Anne ve babana sahip çık, onlar sana emanet” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile