Başkan Ak, Yenigün Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Ak, Yenigün Mahallesini Ziyaret Etti

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Yenigün Mahalle temsilcisi Mustafa Bayraktar, Yağcılar Mahalle Temsilcisi Mustafa Baş ile Yenigün Mahallesinde bir araya gelerek mahalleler konusunda bilgi aldı.

İlçe Başkanı Mustafa Ak’a ilçe başkan yardımcıları Metin Kurtuluş, Fahrettin Örkmez, Sinan Yazıcı ve Celal Buluş, İlçe Sekreteri İlhan Güve, Adapazarı Belediye Meclis Üyeleri Hasan Karagüzel, Ersin Kılıç eşlik etti.

Yenigün Mahallesinde gerçekleştirilen ziyaret sırasında mahalle halkı İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ziyaretine yoğun ilgi gösterdi. Mahalle sakinleri asfalt çalışmalarından dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve beraberindeki heyete teşekkür etti. İlçe Başkanı Mustafa Ak “Yenigün ve Yağcılar Mahalle ziyaretlerini daha önceden gerçekleştirmiştik. O zaman bize iletilen asfalt sorunu vardı görüyorum ki şimdi mahallelerin tüm sokakları asfaltlanmış. Ziyaretlerimizin amacı mahallerimizin sorunlarını yerinde görmek ve sorunların çözümlerinin takipçisi olmaktır. Bizlerin en önemli görevi ‘halka en iyi hizmet verme’ görevidir. Halka hizmet Hakk’a hizmet anlayışıyla her an ve her zaman halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Yenigün Mahallesinde, Yenigün ve Yağcılar Mahalle temsilcileri ve mahalle yönetimiyle gerçekleştirilen toplantıda İlçe Başkanı Mustafa Ak, eğitim sistemindeki yeniliklere değinerek şunları söyledi: “Partimiz her alanda olduğu gibi eğitim alanında genç nesillerimizin yetişmesinde gençlerimizin lehine karar almaya ve yatırımlar yapmaya devam ediyor. Sizinde bildiğiniz gibi ders kitaplarına yıllardır öğrencilerimiz ücret ödemiyorlar, okulların hizmet anlayışı değişti. Devlet okulları artık özel okulların teknolojik imkânlarına sahip düzeye geldi. Liselerimizde Akıllı tahtalar ve projeksiyon aletleri kullanılmaya başlandı. Pilot bölgelerde uygulanan ve başarılı bulunan her öğrenciye tablet uygulaması tüm bunlar Fatih projesi kapsamında yapılıyor. Yeni eğitim sistemi 4+4+4 ile öğrencilerimizin yetenekleri daha erken yaşlarda keşfedilip değerlendirilecek.” Yenigün Mahalle temsilcisi Mustafa Bayraktar ve Yağcılar Mahalle temsilcisi Mustafa Baş ziyaretlerinden dolayı İlçe Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ettiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile