Baskan Akay Açiklamasi 'Ramazan'da Asimizi Paylasiyoruz, Iftar Sofralarimizda Bulusuyoruz'

Baskan Akay Açiklamasi 'Ramazan'da Asimizi Paylasiyoruz, Iftar Sofralarimizda Bulusuyoruz'

Seyhan Belediyesi’nin ilçe sakinlerine yönelik olarak geleneksel olarak düzenlemis oldugu iftar programlari araliksiz sürüyor. Ramazan ayi boyunca 16 merkezde iftar programi düzenlenecek olup, bugüne kadar 6 ayri mahallede iftar programi gerçeklestirilmis oldu.

Ramazan ayi ilahileri, sema gösterileri, çocuklar için Hacivat ile Karagöz etkinlikleriyle desteklenen iftar programlari Pinar, Emek, Küçük Dikili, Sakirpasa, Tellidere ve Yesiloba mahallelerinde halkin büyük bir katilimi ile gerçeklesti. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Hemserilerimizin ortak duygularla iftar soframizda bulustuk. Allah, tutulan tüm oruçlari kabul, birligimizi ise daim etsin” dedi.

10 ayri mahallede iftar programi gerçeklesecek

Bugüne kadar alti mahallede gerçeklestirilen Ramazan iftar programlarinin Ramazan sonuna kadar 10 ayri mahallede daha gerçeklestirilecegine deginen Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Ramazan’da asimizi paylasiyoruz. Ortak duygularla bir arada olup iftar sofralarimizda bulusuyoruz. Seyhan’da iftar bir baska güzel oluyor. Huzur içinde birligimizi ve beraberligimizi koruyarak oruçlarimizi tutuyoruz. Tüm Seyhan halkinin Ramazan ayini hikmetiyle bayrama kavusmasini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile