Baskan Akin'dan, Yakupköy'e Ziyaret

Baskan Akin'dan, Yakupköy'e Ziyaret

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, Yakupköy’de vatandaslarla bir araya gelerek ücretsiz tarimsal sulama ve suda yüzde 15 oranindaki indirim teklifiyle ilgili müjdeyi kendisi verdi. Köyde incelemelerde bulunan Baskan Akin, eksikleri tespit ederek en kisa sürede çözüme kavusturacaklarini söyledi.

Altieylül ilçesine bagli kirsal Yakupköy Mahallesi’ne sabahin erken saatlerinde bir ziyaret gerçeklestiren Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Akin, mahalle sakinleriyle birlikte köy kahvesinde kahvalti yapti. Vatandaslarin her biriyle ayri ayri ilgilenen ve kendisinden bir isteklerinin olup olmadigini soran Baskan Ahmet Akin, Yakupköy Mahallesi’nin ihtiyaçlarini belirleyip, en kisa sürede eksikliklerin giderilerek çözüme kavusturulacagini söyledi.



Müjdelerle geldi

Büyüksehir Belediye Meclisi ile BASKI Genel Kurulu’na sundugu 2024 yili tarimsal sulamanin ücretsiz hale getirilmesi ile suya Haziran ayindan itibaren uygulanacak olan yüzde 15 oraninda indirim hakkinda vatandaslari bilgilendiren Baskan Ahmet Akin, “Herkes suya yüzde 70 zam yaparken biz yüzde 15 indirim yaptik. Bir sonraki mecliste oy çokluguyla su indirimimiz gerçeklesecek” diyerek su indiriminin müjdesini verdi.

Esnaf Isleri Dairesi Baskanligi için verdigi sözü de yerine getirdigini vurgulayan Baskan Ahmet Akin, köye spor aleti kurulumu yapilmasini isteyen vatandaslara da en kisa zamanda taleplerini yerine getireceklerinin sözünü verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile