Baskan Akin Devam Eden Projeler Hakkinda Meclisi Bilgilendirdi

Baskan Akin Devam Eden Projeler Hakkinda Meclisi Bilgilendirdi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Agustos Ayi Meclis Toplantisinda devam eden çalismalarini tek tek anlatti. Baskan Akin projelerde gelinen son noktalari basliklar halinde meclis üyeleri ile paylasti.

Baskan Akin Selvilitepe Mahallesinde yapilacak olan Belediye Hizmet Noktasi ve Spor Tesisi ve Anaokulu Projesi, Gida Çarsisi Projesi, Cuma Pazari, Mustafa Kemal Mahallesine kazandirilacak olan Taziye Evi ve Kres Projeleri hakkinda bilgi verdi. Urganli Mahallesi Su Pompasi Alani, Urganli ve Çepnidere Mahalleleri dügün salonu projeleri bilgilerini aktardi. Erbiller Sanayi Sitesi, Sanayi Çarsisi ve açilan yollar hakkinda son durumu da paylasti.

Meclis Toplantisinda Selvilitepe Mahallesinde yapilacak olan Belediye Hizmet Noktasi projesindeki gelismeleri paylasan Baskan Akin, ihale çalismalarinin yapildigini ve projenin yapimina baslanildigini söyledi.

Selvilitepe Mahallesine kazandirilacak olan söz konusu projede belediye hizmet noktasinin yani sira 1 adet PTT ATM’si, 4 adet banka ATM’si, 1 adet de sumatik kabini yer alacak. Baskan Akin ayrica Selvilitepe Mahallesi Büsra Sokaga kazandirilacak olan Spor Tesisi ve Anaokulu Projelerini anlatti. Spor alani projesinde basketbol ve voleybol takimlari için spor tesisi ve sisme havuzun yer alacagi projeyi paylasti.

ATM’ler yerlerine tasiniyor

Orta Park ve Akçakmak Yolu üzerindeki ATM’lerin kaldirilarak Turgutlu Belediyesi Otoparki ve PTT arasindaki alana tasinmasi ile ilgili süreç hakkinda da bilgi veren Baskan Akin, ATM abonelerinin alindigini, banka müdürlerinin bir kura yöntemiyle ATM’lerin yerlerinin belirlenecegini, hemen ardindan ATM’lerin tasinacagini söyledi.



Mustafa Kemal Mahallesine Taziye Evi ve Kres Projesi

Baskan Akin, Mustafa Kemal Mahallesine kazandirilacak olan Taziye Evi ve Kres Projesi ile ilgili olarak ise projelendirme asamasinin tamamlandigini fakat kres olarak düsünülen yerin anaokuluna döndürme plani oldugunu belirtti.



Cuma Pazarinda son durum

Çukurbahçe olan bilinen alana alti otopark, üstü pazar yeri olacak sekilde hayata geçirilecek olan Cuma Pazari projesi ile ilgili projenin hazirlandigini ancak projeyi hazirlayan mimarin ikinci alternatif bir proje daha hazirlayacagini belirten Baskan Akin, bu sayede kurula müracaatta zaman kaybinin minimum seviyesine indirilecegini söyledi.



Urganli ve Çepnidere mahallelerine dügün salonu

Baskan Akin, Urganli ve Çepnidere mahallelerine kazandirilacak olan dügün salonlari ile ilgili olarak projelerde son noktaya gelindigini ve ihale asamalarina geçildigini aktardi.

Yol Yenileme Çalismalari

Turgutlar ve Kurtulus Mahalleleri kesisimindeki Turgutlar Yolu, Mustafa Kemal Mahallesi Nigbolu Sokaktaki yol açma ve bordür tasi döseme çalismalari hakkinda da bilgi veren Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, yillardir sorun olan yollari tamamladigini, bu sayede vatandaslarin rahat bir nefes aldigini söyledi.



Erbiller Sanayi Sitesi çalismalari bu hafta bitiyor

Uzun yillardir yollari kötü durumda olan ve çözüm bekleyen Erbiller Sanayi Sitesinde yapilan bordür, parke tasi döseme ve yol yenileme çalismalarinin bu hafta sonu bitecegini söyleyen Baskan Akin, Erbiller Sanayi Sitesi çalismalarina 6 aylik bir hedef koyduklarini, 3 ay gibi kisa bir zamanda tamamladiklarini, sanayi esnafinin bu durumdan oldukça memnun oldugunu belirtti.

Baskan Akin ayrica Erbiller Sanayi Sitesi’nin peyzaj çalismalarinin da belediye imkanlari ile yapilacagini duyurdu.

Baskan Akin: “Halkin yanindayiz”

Baskan Çetin Akin konusmasinin son bölümünde, “Fen Isleri Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Zabita Müdürlügü, Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerimiz ile birlikte belediyenin bütün imkanlariyla her yerde halkin yaninda olmaya çalisiyoruz. Aldigimiz kararlar Turgutlu’muza hayirli olsun” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile