Baskan Akin Devam Eden Yatirimlari Inceledi

Baskan Akin Devam Eden Yatirimlari Inceledi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, belediyenin öz kaynaklariyla kente kazandirilan yatirimlari, çalisma ve hizmetleri incelemelerde bulundu. Baskan Çetin Akin, “Yaptigimiz yatirim, hizmet ve projelerimizle Turgutlu’muzda belediyecilik nasil yapilir gösteriyoruz. Tüm projelerimizle, çalismalarimizla gurur duyuyoruz” dedi.

Turgutlu halkina verdigi sözleri bir bir yerine getirirken ayni zamanda kentin degerini yükseltecek projelere imza atan Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, haftanin son mesai gününü sahada geçirdi. Baskan Çetin Akin, ilk olarak 14 milyon 506 bin TL’lik yatirimla yollarinin komple yenilendigi ve prestij caddelerinin yapilacagi Istasyonalti Mahallesinde son asamaya gelinen çalismalari yerinde inceledi. Bununla birlikte Turgutlar Mahallesi Gülbahçe ve Bagcilar sokaklarinda yürütülen yol yenileme çalismalarinda incelemelerde bulunuldu, Camiönü Kiraathaneleri de ziyaret edilerek vatandaslarla bir araya gelindi.

Baskan Çetin Akin ayrica Albayrak Mahallesinde faaliyete baslamak için gün sayan, okul öncesi egitim ve üç ögün beslenme programinin ücretsiz verilerek Türkiye’de ilke imza atilan Çocuk Kültür Sanat Merkezi projesinde incelemeler yaparak teknik ekipten süreç hakkinda bilgi aldi.

Esnaf ve vatandaslardan tesekkür

Baskan Çetin Akin, geçtigimiz haftalarda hizmete açilan, pazarci esnafi ve vatandaslar tarafindan Ege Bölgesi’nin en güzel pazar yeri olarak nitelendirilen Cuma Pazari’ni; Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Bekir Basevirgen ile birlikte ziyaret etti. Esnaf ve vatandaslar, yillarin sorununu çözerek kente yeni ve modern bir pazar yeri kazandiran Baskan Akin ve ekibine tesekkürlerini ilettiler.

CHP Turgutlu Ilçe Baskani Hasan Ayma, Belediye Baskan Yardimcilari Firat Honaz, Evren Erbas, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Ilçe Gençlik Kollari Baskani Esin Küçükler, Manavlar ve Sebzeciler Odasi Baskani Necati Gürkivrak, Turgutlu Belediyesi daire müdürleri ve teknik ekip Baskan Çetin Akin’a incelemelerinde eslik etti.

“Belediyecilik nasil yapilir gösteriyoruz”

Turgutlu’ya kazandirilan projeler ve gerçeklestirilen çalismalar hakkinda degerlendirmelerde bulunan Baskan Çetin Akin, “Yaptigimiz yatirim, hizmet ve projelerimizle Turgutlu’muzda belediyecilik nasil yapilir gösteriyoruz. Her mahallemize, her sokagimiza ayni özeni ve hassasiyeti göstererek gerekli tüm çalismalari gerçeklestiriyoruz. Bunun yani sira okul öncesi egitim ile üç ögün beslenme programini ücretsiz verdigimiz ve Mustafa Kemal Mahallemizin ardindan ikincisini Albayrak Mahallemize kazandiracagimiz Çocuk Kültür Sanat Merkezi gibi projelerimizle de sosyal belediyeciligin en güzel örneklerini yasatiyoruz. Hayata geçirdigimiz Cuma Pazari projemiz sayesinde de esnafimizin ve hemsehrilerimizin yillardir yasadiklari sorunlari ve magduriyetleri sona erdirdik ve Turgutlu’muza yakisir pazar yerini biz yaptik. Tüm projelerimizle, çalismalarimizla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da ayni özenle, hassasiyetle ve sevkle güzel kentimiz Turgutlu ve hemsehrilerimiz için çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile