Baskan Akman'dan 'Anneler Günü' Mesaji

Baskan Akman'dan 'Anneler Günü' Mesaji

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, annenin sadece insani dünyaya getiren kisi degil, ayni zamanda hem koruyucusu hem de ögretmeni oldugunu söyledi.

Her yil mayis ayinin ikinci pazar günü kutlanmakta olan ‘Anneler Günü’ dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Akman, aile hayatinin asil unsuru olan annenin; iyilik, sefkat, fedakarlik ve sevginin kaynagi oldugunu kaydetti.

Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V)’in, ‘Cennet, annelerin ayaklari altindadir’ diyerek anneligin ne kadar kutsal ve mübarek oldugunu ifade ettigini vurgulayan Baskan Akman, “Her türlü fedakarliga ve zorluklara sabirla gögüs geren annelerimize ne kadar hürmet etsek azdir” dedi.

Toplumun temel yapi tasinin aile ve ailenin de temelinde anne oldugunu belirten Baskan Akman, “Anne sevgisi, sevgilerin en büyügü, en kiymetlisidir. Annelerimiz, bizlerin karakterini belirleyen, toplumu sekillendiren, toplumun kilit tasidir. Bizlere sevgiyi, saygiyi, adaleti, merhameti, özveriyi annelerimiz asilamaktadir. Annelerimiz, yüreginde her zaman sonsuz sevgi, sabir ve fedakarlik tasiyan, hayatimizdaki en güvenli siginagimiz olmustur” diye belirtti.

‘Annelerimize karsi hürmette kusur etmeyerek hayir dualarini almali ve onlarin sevgi, sefkat ve merhametine layik olmaya çalismaliyiz’ diyen Baskan Akman, “Bu duygu ve düsüncelerle ‘Anneler Günü’nün, annelerimizin degerini daha iyi anlamamiza vesile olacagi inanciyla basta evlatlarini vatan ugruna sehit vermis anneler olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Annelerimizin, aileleriyle birlikte saglikli, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile