Baskan Akman'dan Özel Bireylere Tekerlekli Sandalye Destegi

Baskan Akman'dan Özel Bireylere Tekerlekli Sandalye Destegi

Van’in Tusba Belediyesi ekipleri, basta çocuklar olmak üzere birçok özel bireyi evlerinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Toplumun tüm kesimlerine destek olan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, özel bireylerin yasam sartlarini kolaylastirmak ve toplum içerisinde yer almalarini saglamak için de ayrica özel bir çaba sarf ediyor. Baskan Akman’in talimatlari ile olusturulan ekipler, basta çocuklar olmak üzere birçok vatandasi evinde ziyaret ederek ihtiyaç duyduklari tekerlekli sandalyeyi hediye ediyor.

Belediye Baskani Salih Akman’in talimatlari ile özel vatandaslara tekerlekli sandalye dagitimina baslayan belediye ekipleri, “Baskanimiz Salih Akman göreve geldigi günden bu yana talepte bulunan çok sayida vatandasimiza akülü ve tekerlekli sandalye hediye ettik. Bu hafta da Baskanimiz Salih Akman’in direktifleri ile temin ettigimiz 10 tekerlekli sandalyenin dagitimini yaptigimiz planlama çerçevesinde gerçeklestirecegiz” diye konustu.

Yapilan tekerlekli sandalye dagitimi ile ilgili açiklamalarda bulunan Baskan Akman ise insana dokunan sosyal belediyecilik anlayisini sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Baskan Akman, “Bizler Tusba’da sadece belediyecilik hizmeti yapmiyoruz. Hislerinizi de göz önünde bulundurarak sosyal belediyecilik alaninda hizmet üretiyoruz. Olusturdugumuz ekipler; düzenli olarak yasli, hasta ve özel durumu olan tüm vatandaslarimizin ev temizligi ile saç tiraslarini da gerçeklestiriyorlar” ifadelerini kullandi.

Baskan Akman’in kendilerine yönelik yaptigi çalismalardan dolayi memnuniyetini dile getiren özel vatandaslar da, “Bizleri unutmayan baskanimiza tesekkür ediyoruz. Kapimizi çalmalari bizleri duygulandirdi. Baskanimiz Salih Akman ve emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile