Baskan Akman'dan 'Ramazan Bayrami' Mesaji

Baskan Akman'dan 'Ramazan Bayrami' Mesaji

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman; sevgi, hosgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzelligi içerisinde barindiran Ramazan Ayi’ni ugurlarken, kardeslik ve yardimlasma duygularinin yogunlasmasina vesile olan Ramazan Bayrami’na ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Baskan Akman, insanlari kaynastiran, toplumu bütünlestiren bayramlarin milletçe sahip olduklari degerlerin en güzeli oldugunu dile getirdi. Baskan Akman, “Bu bayramda da aile ve akrabalarimiz basta olmak üzere dostlarimizi, komsularimizi unutmamaliyiz. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz, yetim ve depremzede kardeslerimize özenle kucak açmaliyiz. Onlarin yaninda oldugumuzu, sevinç ve kederlerini, sikintilarini paylasmaya hazir oldugumuzu göstermeliyiz” dedi.

Bayram sevincinin aciya dönüsmemesi için sürücülerin trafik kurallarina uymasini da isteyen Baskan Akman, “Bu müstesna günlerde seyahat ederken muhtemel yogunlugun göz önünde bulundurulmasini, trafik kurallarina azami derecede riayet ederek daha dikkatli, daha duyarli olunmasi, emniyet kemeri olmadan, uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanmamalarini özellikle istirham ediyorum” ifadelerini kullandi.

Bayramin anlam ve önemine uygun olarak kutlanmasi gerektigini de dile getiren Baskan Akman, “Özellikle kritik süreçlerden geçtigimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karsi sorumluluklarimizi daha çok hatirlamaliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle tüm hemsehrilerimin ve Islam aleminin Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyor, saglik, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar geçirmelerini diliyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile