Baskan Akman Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Baskan Akman Muhtarlarla Bir Araya Geldi

VAN – Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle mahalle muhtarlariyla bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen programda bir selamlama konusmasi yapan AK Parti Tusba Ilçe Baskani Mehmet Nuri Basdinç, 2015’te Basbakanlik Genelgesi ile 19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edildigini söyledi.

Bu genelgenin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in muhtarlara ne kadar önem verdiginin bir göstergesi oldugunu dile getiren Basdinç, “Degerli mahalle muhtarlarimiz, belediyemizin bugün hemen her mahallede bir çalismasi var. Bu çok kiymetli çalismalar, mahallenizdeki vatandasa karsi elinizi güçlendirmektedir. Biz de AK Parti teskilati olarak her daima yaninizdayiz. En ufak problemlerinizde yaninizda olduk, olmaya da devam edecegiz. 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü tebrik ediyor, sizleri saygi ve muhabbetle selamliyorum” dedi.



“Yapilan hizmetleri vatandaslarimiza anlatalim”

AK Parti Kadin Kollari Baskani ve Tusba Belediye Meclis Üyesi Havva Duran ise muhtarlarin devlet ile millet arasindaki köprü görevini yaptigini söyledi.

Demokrasinin temel tasi olan muhtarlarin görev ve sorumlulugunun bilincinde olduklarini vurgulayan Duran, “Kiymetli mahalle muhtarlarimiz, ben öncelikle çalismalarinizdan ve dik durusunuzdan dolayi sizlere tesekkür ediyorum. 2002 öncesi ile simdiki Türkiye arasinda yüzyillik bir fark var. Onun için benim sizlerden ricam, gidecek baska bir Türkiye’miz yok. Gidecek baska bir Tusba’miz da yok. Baska mahallemiz olmadigindan dolayi sizlerden hassaten ricam AK Parti hükümeti ve ak belediyeler tarafindan yapilan hizmetleri insanlarimiza anlatalim” ifadelerini kullandi.

“Tusba ve Tusbalilara en iyi hizmeti verebilmek için çalisiyoruz”

Muhtarlarin ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü tebrik ederek konusmasina baslayan Tusba Belediye Baskani Salih Akman ise mahalle muhtarlariyla birlikte Tusba ve Tusbalilara en iyi hizmeti verebilmek için çalistiklarini kaydetti.

AK Parti hükümeti tarafindan 2015 yilindan yapilan bir yasal düzenleme ile 19 Ekim’in ‘Muhtarlar Günü’ olarak ilan edildigini hatirlatan Baskan Akman, “Muhtarlik makami; devlet ile millet arasindaki en önemli ve güvenli köprüdür. Sizler devletimizin gören gözü, vatandasa uzanan elisiniz. Ayrica milletin takdirini kazanarak seçilmis makamlarsiniz. Sizlerle birlikte Tusba ve Tusbalilara en iyi hizmeti verebilmek için çalisacagiz” dedi.



“Sizlerle birlikte güzel çalismalara imza atmaya devam edecegiz”

Dün oldugu gibi bugün de ve yarin da ayni birlik ve beraberlik ruhu ile her mahalle için ellerinden gelen tüm gayretleri göstereceklerini ifade eden Baskan Akman, “Sizlerle birlikte çok güzel proje ve çalismalara imza attik. Insallah bundan sonra da sizlerle birlikte Tusba’miz ve Tusbalilar için birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalismalar yapacagimiza olan inancim tamdir” ifadelerini kullandi.

‘19 Ekim Muhtarlar Günü’ dolayisiyla toplanti düzenleyen Belediye Baskani Salih Akman’a tesekkür eden muhtarlar, bugünün kendileri için çok anlamli oldugunu belirterek, “Bizlere bu yemekli toplantiyi düzenleyen Belediye Baskanimiz Salih Akman’a çok tesekkür ediyoruz. Her zaman muhtarlarimizin yaninda olan Baskanimiz Salih Akman’a mahalle muhtarlari olarak tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandilar.

Yapilan konusmalarin ardindan Baskan Akman, Kadin Kollari Baskani Duran ve Ilçe Baskani Basdinç, muhtarlara çesitli hediyeler vererek, hatira fotografi çektirdi. Program Baskan Akman’in 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla kurumun yemekhanesinden verdigi öglen yemegi ile son buldu.

Programa AK Parti Il Kadin Kollari Baskani ve Tusba Belediye Meclis Üyesi Havva Duran, AK Parti Tusba Ilçe Baskani Mehmet Nuri Basdinç, AK Parti Tusba ilçe kadin ve gençlik kollari baskanlari ile AK Partili belediye meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari, birim müdürleri ve mahalle muhtari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile