Başkan Akova’dan Vefa Örneği

Başkan Akova’dan Vefa Örneği

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova Burhaniye Belediyesi’nde görev yapmış eski dönem belediye meclis üyelerini tek tek ziyaret ederek plaket sundu.

23. Burhaniye-Ören Turizm ve Sanat Festivali’nde açılışı gerçekleştirilen Burhaniye Belediyesi yeni hizmet binası açılış töreninde, Burhaniye eski dönem Belediye Başkanlarına, eski ve yeni dönem meclis üyelerine, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz’a ve açılıştaki konuk milletvekillerine plaket sunuldu. Açılışa katılamayan Burhaniye eski dönem meclis üyelerini, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova tek tek dolaşarak Burhaniye’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve kendileri için hazırlanan plaketlerini sundu.

Burhaniye’ye emek vermiş, önemli hizmetlerde bulunmuş eski dönem meclis üyelerini iş yerlerinde ve evlerinde tek tek ziyaret ederek plaketlerini sundu. Her meclis üyesiyle sohbet eden Akova Burhaniye’yle ile ilgili paylaşımlarda bulunurken eski meclis üyeleri Akova’nın bu düşüncesinden dolayı kendisine teşekkür ederken “bu nezaketinden dolayı Belediye Başkanımız Fikret Akova’ya çok teşekkür ederiz. Bizi hatırladığı ve Burhaniye’ye hizmet vermiş kişiler olarak bizi onurlandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz” dediler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile