Başkan Akyürek Öğrenciler ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Başkan Akyürek Öğrenciler ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kurban Bayramı’nda ailelerinin yanına gidemeyen kız öğrencilerle ve Aydınlık Evler Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bayramlaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek eşi ve çocukları ile birlikte, bayramda ailelerinin yanına gidemeyen Yetiştirme Yurdu’nda kalan kız öğrencilerle de yemekte bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Alavardı Hanımlar Lokali yöneticileri, öğretmenleri ve üyeleri tarafından organize edilen yemekte öğrencilerin bayramını tebrik eden Başkan Akyürek, onlara çeşitli hediyeler verdi. Burada yaptığı konuşmada, dünyada herkesin bir imtihanı olduğunu belirten Başkan Akyürek, önemli olanın imtihanı kazanmak olduğunu ifade etti.

Başkan Akyürek, “Yeteneklerimiz doğrultusunda gayret gösterelim, çok çalışalım. Yaptığımızı en güzel şekilde yapalım. Başkalarına da faydalı olmayı hedefleyelim” dedi.

Hep birlikte sağlık içinde nice bayramlara ulaşmayı dileyen Başkan Akyürek, bir kısmı Alavardı Hanımlar Lokali’ndeki meslek ve hobi kurslarına devam eden öğrenciler ve yurt yöneticileri ile sohbet etti. Başkan Akyürek, programın sonunda eşi ve çocuklarıyla birlikte lokali inceledi.

Bayramın ikinci günü Cuma namazı çıkışında Aydınlık Mimar Sinan Camii’nde mahalle sakinleriyle bayramlaşan Başkan Akyürek, çocuklarla da yakından ilgilendi. Vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Akyürek, bayram harçlığı vererek çocukları sevindirdi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile