Baskan Alan, 'Kapuz Plaji'ni 105 Binden Fazla Vatandasimiz Ziyaret Etti'

Baskan Alan, 'Kapuz Plaji'ni 105 Binden Fazla Vatandasimiz Ziyaret Etti'

Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, yaz sezonunda Kapuz Plaji’ni 105 bini askin kisinin ziyaret ettigini açikladi. Baskan Alan Orta Kapuz ile Tersane mevkisinin birlestirilmesi projesine iliskin açiklamalarda bulundu.

Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan; Temmuz ayi itibariyle baslayan deniz sezonunda Agustos sonu itibariyle 105 bin kisinin ziyaret ettigini açikladi.

Orta Kapuz ile Tersane mevkisini yürüyüs yolu ile birlestirilmesi projesine iliskin gazetecilere konusan Alan, söyle dedi:

"1 Temmuz ile Agustos’un sonu itibariyle 105 binden fazla vatandasimiz Kapuz Plaji’ni ziyaret etmis. Bu da ortalama günde 2 binden fazla vatandasimiz Kapuz Plaji’ndan istifade ediyor. Biz hatirlarsaniz yola çikarken bir projeden bahsetmistik. Orta Kapuz ile Tersaneyi birlestirip yürüyüs yolu ile iki plajin birlestirilmesi seklinde. Su anda orada üst geçit çalismasi yapiyoruz. Bir üst geçit ile yaptiktan sonra tren rayinin etrafini korumaya aldiktan sonra en ufak bir risk olmayacak. Seneye seçimi aldiktan sonra Orta Kapuz ile Tersane’yi birlestirecegiz. Projemiz kaldigi yerden devam edecek. Niyetimiz o."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile