Baskan Alan, Yeni Seçilen Belediye Baskanlari Ile Bir Araya Geldi

Baskan Alan, Yeni Seçilen Belediye Baskanlari Ile Bir Araya Geldi

Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye baskani seçilen isimleri ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini iletti.

Baskan Alan’in ziyaret edip görevini hayirli olmasini diledigi ilk baskan Palu Belediye Baskani Muhammet Septioglu oldu. Palu Belediye Baskanligina seçilen Muhammet Septioglu’na görevinin hayirli olmasi dileklerini ileten Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan, oda olarak Palu için ne yapilmasi gerekiyorsa Belediye Baskaniyla birlikte bunu hayata geçirmenin ortak mücadelesini verip Palu’yu hak ettigi yere getireceklerini dile getirdi.

Baskan Alan’in hayirli olsun ziyaretlerinde ikinci duragi ise Kovancilar Belediyesi oldu. Geçmis dönemde kendisiyle yol birligi yaptigi Vahap Gök’ün Kovancilar Belediye Baskanligi görevine seçilmesinden büyük mutluluk duydugunu ifade eden Elazig Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Idris Alan, konusmasinda sunlari söyledi:

’’Bizler bugün, hizla gelisen ve bölgede önemli bir cazibe merkezi haline gelen Kovancilar ilçemize Belediye Baskani seçilen degerli dostum ve arkadasim Vahap Gök beyefendiye hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Baskanimiz Vahap Gök, hem Kovancilar Is Adamlari Derneginde hem de siyasi ilçe baskanligi görevlerinde ilçenin kalkinmasi adina elini degil, gövdesini tasin altina koyduguna bizzat sahidiyim. Allah nasip ederse ilerleyen dönemlerde Karma Organize Sanayi Bölgesini hizli bir sekilde hayata geçirmek adina hem Kovancilar hem Palu hem de il ve ilçelerimiz mülki amirleriyle Karma OSB’mizin açilisini gerçeklestirecegiz. Uzun yillar Avrupa’da kalmis Avrupa’yi bilen Avrupa’yi koklayan bir is insani olarak inaniyorum ki bu dönemde Kovancilar saha kalkacak ve Kovancilar’da çok güzel isler yapilacak. Bundan hiç kimsenin hiç bir süphesi ve tereddüdü olmasin. Ben tekrar Baskanima görevinin hayirli olmasini diliyor, her zaman kendilerinin yaninda olacagimizi ifade ediyor, görevinde basarilar diliyorum.’’
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile