Baskan Alemdar Açiklamasi '7 Degil 70 Düvele Karsi Duracak Bu Ülke'

Baskan Alemdar Açiklamasi '7 Degil 70 Düvele Karsi Duracak Bu Ülke'

Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan Ilçe Baskanligi tarafindan düzenlenen Büyük Serdivan Halk Bulusmasina katildi.

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi ve bastan sona takip ettigi programa, AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardimcisi Ridvan Duran, Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, AK Parti Sakarya Milletvekili Adaylari Çigdem Atabek Erdogan, Rahmi Can Sesen ve Ertugrul Kocacik, Seçim Koordinasyon Merkezi Baskani Enver Tok, AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Burak Erken’in yani sira AK Parti Sakarya Il Yönetimi, AK Parti Serdivan Ilçe Yönetimi, meclis üyeleri ve muhtarlar da katildi.

Halkinin gücü ve milletin iradesinin üstünde hiçbir seyin duramayacagini ifade eden Serdivan Belediye Baskani Yusuf Alemdar, “Bu aksamki kalabalik gösteriyor ki milletin bu sevgisi varken 7 düvele degil 70 düvele karsi duracak bu ülke. Tüm ser odaklarinin birlesmesine ragmen bu milletin feraseti ve dogrudan yana olmasi ile 14 Mayis’ta da sandiktan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan yana galibiyetle çikacagiz” dedi.

Sandiklardan zaferle çikacaklarini belirten AK Parti Serdivan Ilçe Baskani Burak Erken, “Gece gündüz demeden, vekillerimiz, belediye baskanlarimiz, il baskanimiz, teskilatimizin degerli üyeleriyle sahadayiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve kiymetli milletvekili adaylarimiza çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccüh adina öncelikli görevimiz sandiklara sahip çikmak. Pazar günü alacagimiz zafer dünyadaki tüm mazlumlarin dört gözle bekledigi bir zaferdir. Bu tarihi sorumluluk hepimizin üzerindedir” diye konustu.

14 Mayis aksami Cumhurbaskani Erdogan’in tarihi zaferinin milletçe kutlanacagini belirten AK Parti Sakarya Il Baskani Yunus Tever, “Bizim siyasetimiz eser, icraat ve hizmet siyasetidir. Teskilat varsa basari vardir, kazanmak ve zafer vardir. Biz AK Teskilat olarak bir kez daha gördük ki büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberligin ne kadar önemli oldugunun bilincinde bir aileyiz. Bizler yolumuza, çalismalarimiza durmadan, yilmadan, yorulmadan devam ediyoruz. Bizim yolumuz milletin yoludur. Allah’in izniyle 14 Mayis’ta sandiklardan çikan sonuç da bunu kanitlar nitelikte olacak” diye konustu.



“14 Mayis Zaferi annelere armaganimiz olacak”

20 yildir kadinlara bütün hak ve özgürlüklerini veren lider Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a sahada çok büyük bir sevgi ve muhabbetin oldugunu dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili Adayi Çigdem Atabek Erdogan, “14 Mayis bizler için çok büyük öneme sahip. Hem kiymetlilerimiz olan annelerimizin günü hem de ülkemizin yazgisini etkileyecek kritik bir seçim gerçeklesecek. Verdiginiz her bir oy Amerika’ya, Avrupa’ya cevap olacak, verdiginiz her bir oy Dünya mazlumlarina yaninizdayiz mesaji olacak. Ilk olarak kendi oylarimizi kullanacagiz, ikinci olarak oy kullandigimiz sandiklara sahip çikacagiz. Gelecegimizi sekillendirecek bu önemli seçimde muhakkak sandiklara giderek vatandaslik görevimiz olan oylarimizi kullanmaliyiz. Inaniyoruz ki Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’i Sakarya’dan rekor bir oyla yeniden seçecegiz.20 senedir AK Parti’nin bu kadar güçlü bir sekilde iktidarda olmasi milletimizden alinan güçtür” seklinde konustu.



“15 Mayis sabahina galibiyetle uyanacagiz”

Türkiye’nin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan sayesinde muasir medeniyetler seviyesine geldigini söyleyen AK Parti Sakarya Milletvekili Adayi Rahmi Can Sesen, “Bizler digerleri gibi sirtimizi terör örgütlerine, tefecilere, uyusturucu baronlarina yaslamiyoruz. Biz sirtimizi 20 yildir milletimize yasliyoruz ve bundan sonra da milletimizle omuz omuza bu yolda yürümeye devam edecegiz. 2023 hedeflerine gelene kadar çok emekler verildi çok fedakarliklar yapildi. Geldigimiz noktada kendi otomobilimizi üretiyoruz, kendi uydumuzu göklerde görüyoruz, kendi uçak gemimizi yaptik. Bu icraatlarin sürmesi adina 14 Mayis’ta sandiklarda sizlerin destegiyle zafer çigliklari atacagiz” ifadelerini kullandi.

“Dünyanin gipta ile baktigi ülkeyiz”

Tüm Dünyanin 14 Mayis seçimlerine odaklandigini dile getiren AK Parti Sakarya Milletvekili Adayi Ertugrul Kocacik, “Bugün Avrupa ve Amerika’daki yazili ve görsel basinda Dünyada 2023 yilinin en önemli olayi nedir diye soruldugunda Türkiye’deki genel seçimler diyorlar. Aslinda dertleri seçim degil. Dertleri himaye altina alabilecekleri bir Türkiye olmasi. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, milletinden aldigi güçle 21 yildir kimseye boyun egmemis bir lider. Dis politikamiza, 2023 hedeflerimize bir bir ulasmamiza, ekonomik istikrarimiza, ticari merkez konumuna gelmemize, askeri gücümüze, enerjide disa bagimliligin en aza indirilmesine bütün Dünya gipta ile bakiyorlar. Bütün bunlari göz önünde bulundurarak, bu refah ortaminin devamliligi için 14 Mayis’ta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a sükranlarimizi ifade edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile