Baskan Alibeyoglu'ndan Yeme-Içme Sektörüne Çagri!

Kars Ticaret ve Sanayi Odasi (KATSO) Yönetim Kurulu Baskani Ertugrul Alibeyoglu, yeme-içme sektörüne çagrida bulundu. Alibeyoglu, lokanta ve restoranlarin bir an önce is basi yapmasi gerektigini belirtti.

KATSO Baskani Ertugrul Alibeyoglu, 9 günlük bayram tatili dolayisiyla Kars’a birçok misafir ve turist kafilesinin geldigini, bayram tatili dolayisiyla lokanta ve restoranlarin kapali oldugunu ve gelen turistlerin yemek yiyebilecek mekan bulmakta zorlandiklarini söyledi.



Lokanta ve restoranlarin bir an önce açilmasi gerektigini ifade eden Baskan Ertugrul Alibeyoglu, “9 günlük bayram tatili dolayisiyla ilimize misafir akini olmus, ilimizde turizm yogunlugu yasanmistir. Ancak, bayram tatili dolayisiyla bazi mekanlarin kapali olmasi özellikle yöresel yemek çesitlerine erisimi zorlastirdigindan ilimizi ziyaret eden misafirler odamiza dogrudan veya dolayli olarak taleplerini iletmislerdir” dedi.

Alibeyoglu, “Bu durum ilimizin misafirperverligine zarar verebileceginden yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren isletmelerin bir an önce is basi yapmasi ilimiz açisindan faydali olacaktir. Dolayisiyla lokanta ve restoranlarimizi bir an önce is basi yapmaya ve mekanlarini açmaya davet ediyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile