Başkan Alıcık, Engellileri Sevindirmeye Devam Ediyor

Başkan Alıcık, Engellileri Sevindirmeye Devam Ediyor

Nazilli ve çevresine engellilere verdiği destekle tanınan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Ortopedik ve Spastik Engelliler Derneği üyesi 2 engelliyi daha sevindirdi.

Nazilli Ortopedik ve Spastik Engelliler Derneği üyelerinde 32 yaşındaki Özgür Yılmaz ve 41 yaşındaki Azize Eryılmaz artık akülü araçları ile Nazilli sokaklarında rahatça gezebilecek. Aileden irsi olarak kemik hastalığı sebebiyle ortaokuldan sonra tamamen tekerlekli sandalyeye bağlı kalan ve belden aşağı fonksiyonlarını kaybeden Özgür Yılmaz ise en çok anne ve babasını yormayacağı için mutlu olduğunu dile getirdi. 28 yaşında iken akrabalarının düğününde maganda kurşunu sonucu omurilik felci geçirip tekerlekli sandalyeye bağımlı yaşamaya başlayan Azize Eryılmaz’da, kendilerine el uzattığı için Başkan Alıcık’a teşekkür etti.

Engelli vatandaşların toplum içinde ayrı bir yerinin olduğunu ve engelli vatandaşların ihtiyacı doğrultusunda akülü tekerlekli sandalye aldığını ifade eden Başkan Alıcık; “Her birey birer potansiyel engelli adayıdır. Engelli vatandaşlara toplum içinde sahip çıkmalıyız. Onlara toplum içinde önemli ve değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Nazilli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında şu ana kadar 44 engelli kardeşimizi akülü tekerlekli sandalye sahibi yaptık. Bu akülü tekerlekli sandalyeler engelli vatandaşlarımıza günlük hayatlarında büyük yaşama kolaylığı sağlıyor ve onların Nazilli içinde bir yerden bir yere rahatlıkla gitmelerini sağlıyor. Belediye olarak her zaman mağdurun, düşkünün, engellinin ve her ihtiyaç sahibi hemşerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın dertlerinin sıkıntılarının takipçisiyiz. Bu tür yardımlarımız düzenlenen program dâhilinde devam edecek” dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile