Başkan Alıcık’tan Yatırımcıya Destek Sözü

Başkan Alıcık’tan Yatırımcıya Destek Sözü

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, başkanlık makamında yaptığı kahvaltılı basın toplantısında ilçeye yatırım gelmesi için her kesime işbirliği teklifinde bulundu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'deki siyasi partilerin, mimarlar, mühendisler, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yaptığı yatırım ve yatırımcıya teşvik toplantısında Belediye başkanı olarak her türlü sorumluluğu yüklenip ilçeye çok katlı otel, AVM, karayolu, havaalanı ve spor kompleksi yapılması konusunda milat başlattıklarını söyledi.

Başkan Alıcık; "En son 1978 yılında imar tadilatı yapılan Nazilli'de bugün 150 bin nüfusa ulaşmış bir kent olarak bizim dönemimizde 3 kez imar tadilatına gidilmiştir. Arslanlı ve İsabeyli beldeleri, Durasallı, Dallıca, Güzelköy, Bereketli, Mastavra, Sevindikli köylerinin de bağlanması ile yeni imar tadilatı şart olmuş ve bu doğrultuda yeni açılan Yeşilmahalle ve Zafer Mahallesi'nde uygulanan imar planı örnek teşkil ederek ilçe doğu-batı doğrultusunda gelişecektir" dedi.

Başkan Alıcık, makamında yaptığı kahvaltılı basın toplantısında ilçeye yatırım gelmesi için her kesime işbirliği teklifinde bulundu. Nazilli'nin kabuğunu kırması için öncelikle belediyenin büyük değişim geçirmesi gerektiğini ifade eden Başkan Alıcık; “Belediye olarak bugün burada bir miladın başlamasını istiyoruz. Çünkü büyüyen gelişen Nazilli artık her konuda kabuğunu kırmak, özellikle de yatırımların önünü açmak zorundadır. Ben buradan herkese sesleniyorum. İktidar partisinden muhalefet partisine kadar herkes elini taşın altına koymalı ve ilçeye yatırımcı gelmesi için bizlere destek olmalıdır. Ben belediye başkanı olarak söz veriyorum, ilçeme yatırım yapacak her işadamının önünü açmak için elimden geleni yapacağım. AVM, Otel, karayolu, Havaalanı ve spor kompleksi için sizlerde elinizden geleni yaparak yatırımcıyı buraya çağırın. Bundan sonra dedikodu değil yatırım yapalım. Önümüzdeki bürokratik engelleri aşmak içinde iktidar partili vekil ve bürokratlarımızdan destek bekliyoruz. Önümüzdeki tek engel olan imar yasası ve bürokrasi ile uğraşmadan yatırım yapacak işadamlarımıza destek olalım. Çünkü işadamlarının önündeki tek engel bu. Bu engeli kaldırırsak yarın bu ilçe hızla gelişecek ve ekonomik alanda halkımızın hizmetinde olacaktır” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile