Baskan Altay Açiklamasi 'Abdülhamid Han Caddesi Sehrimize Hayirli Olsun'

Baskan Altay Açiklamasi 'Abdülhamid Han Caddesi Sehrimize Hayirli Olsun'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Beyhekim Caddesi ile Beysehir Çevre Yolu’nu birbirine baglayan 14,5 kilometrelik Abdülhamid Han Caddesi’nin tüm etaplarinin tamamlanarak trafige açildigini söyledi.

Konya Büyüksehir Belediyesi, üç etap seklinde yürüttügü 14,5 kilometre uzunlugundaki Abdülhamid Han Caddesi’ni tamamlayarak hizmete açti. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, sehir merkezinde trafigi rahatlatmak amaciyla yeni caddeler açmaya ve önemli düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Bu çerçevede sehre kazandirdiklari 14,5 kilometre uzunluga sahip Abdülhamid Han Caddesi’nin Beysehir Çevre Yolu ile Beyhekim Caddesi’ni birbirine bagladigini kaydeden Baskan Altay, “Daha önce hizmete açtigimiz ilk iki etaptan sonra üçüncü etabi da tamamlayarak hemsehrilerimizin hizmetine açtik. Böylece Meram Tip Fakültesi Hastanesi ile Beyhekim Hastanesi’ni, Selçuk Üniversitesi Tip Fakültesi’ni ve stadyumu kesintisiz bir sekilde baglamis olduk. Çalismalar çerçevesinde Keçili Kanali üzerinde baglanti köprüsü de yaptik. Konya’miz Selçuklu ile Meram’i birlestiren çok önemli bir cadde kazanmis oldu. Abdülhamid Han Caddesi ile Istanbul Yolundaki trafik yogunluguna nefes aldiracak önemli bir aks ortaya çikti. Bisiklet yolu, kaldirimlari, refüjü ve kaliteli asfaltiyla Konya’mizin en uzun caddelerinden birini sehrimize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Sehrimize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Baskan Altay, Konya’ya deger katacak Abdülhamid Han Caddesi’nin kamulastirma ve altyapi çalismalari dahil tüm etaplariyla birlikte 269 milyon 500 bin liraya mal oldugunu da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile