Baskan Altay Açiklamasi 'Akyokus Kasri Ile Sehir Turizmine Katki Saglayacagiz'

Baskan Altay Açiklamasi 'Akyokus Kasri Ile Sehir Turizmine Katki Saglayacagiz'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Akyokus’ta devam eden ve bölgeyi yeniden bir cazibe merkezi haline getirecek Akyokus Kasri ve palye düzenleme çalismalarini yerinde inceledi.

Konya Büyüksehir Belediyesi, Konya’ya deger katacak Akyokus Kasri insaatini ve palye düzenleme çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. Akyokus bölgesinde devam eden çalismalari yerinde inceleyen Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya’nin önemli alanlarinda projeler üretmeye devam ettiklerini ifade etti.

Konya’ya gelen ziyaretçilerin siklikla ugradigi ve Konya mutfaginin en güzel lezzetlerinin sunuldugu Akyokus Restoranini yenilediklerini kaydeden Baskan Altay, “Akyokus Kasri adini verdigimiz sehrin en güzel binalarindan birisi Akyokus’ta yükseliyor. 11 bin metrekarelik kapali alaniyla restoran, kafeterya ve Mutfak Müzesi olarak hizmet verecek. Sehrimize deger katacak bir mimariye sahip eserin insasinda çalismalara hizla devam ediyoruz. Su anda subasman seviyesine geldik” ifadelerini kullandi.

Akyokus Kasri ile hem Konya’nin turizmine ciddi bir katki sumayi hem de Akyokus’a gelen misafirleri en iyi sekilde agirlamayi arzu ettiklerini dile getiren Baskan Altay, yaklasik 150 milyon liraya mal olacak tesisin Konya için hayirli olmasini diledi. Akyokus Kasri; Konya Mutfagi, Kafem, dinlenme alanlari, toplanti salonlari, seyir noktasi, oyun alanlari, Çocuk Mutfak Atölyesi, Mutfak Müzesi ve sergi alanlari ile Konya’ya hizmet verecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile