Baskan Altay Açiklamasi 'Bilgehane Ve Lise Medeniyet Akademisi Konya'nin Yeni Markalari'

Baskan Altay Açiklamasi 'Bilgehane Ve Lise Medeniyet Akademisi Konya'nin Yeni Markalari'

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Büyük Sinan Mahallesinde yapimi devam eden Karatay Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi insaatini inceledi.

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, yapimi devam eden Karatay Bilgehanesi ve Lise Medeniyet Akademisi insaatinda incelemelerde bulundu. Deprem bölgesinde çalismalari devam ederken Konya’da basladiklari yatirimlari sürdürdüklerini vurgulayan Baskan Altay, Büyük Sinan Mahallesinde bodrum arti 4 kattan olusan binada gençlerin ve çocuklarin derslerine katki saglamak istediklerini dile getirdi. Baskan Altay, “Gençlerimizin sosyal gelisimlerine katki saglayacak atölyelerden olusan böyle bir tesisi sehrimize kazandirmis oluyoruz. Amacimiz, gençlerin nezih mekanlarda egitimlerine devam etmelerini saglayabilmek. Konya, yeni markalar kazaniyor. Bilgehaneler ve Lise Medeniyet Akademilerimiz de Konya Büyüksehir Belediyesinin yeni markalari. Hem merkez de hem de ilçelerimize Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Konya Büyüksehir Belediyesinin, merkez ve ilçelerde toplam 20 Bilgehane ve 5 Lise Medeniyet Akademisi aktif olarak faaliyet gösteriyor. Su anda Bilgehanelerden 10 bin, Lise Medeniyet Akademilerinden 4 bin ögrenci faydalaniyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile