Baskan Altay Açiklamasi 'Derbent, Altinekin Ve Tepekent'e Yeni Itfaiye Merkezleri Kazandiriyoruz'

Baskan Altay Açiklamasi 'Derbent, Altinekin Ve Tepekent'e Yeni Itfaiye Merkezleri Kazandiriyoruz'

Konya Büyüksehir Belediyesi, ilçelerde ve mahallelerde çikabilecek muhtemel yanginlara en hizli ve etkin müdahalede bulunmak için Derbent’e, Selçuklu’ya bagli Tepekent Mahallesi’ne ve Altinekin’e yeni itfaiye merkezleri kazandiriyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Derbent ve Tepekent itfaiye binalarinin tamamlandigini, Altinekin Ölmez Itfaiye Merkezi’nde de yapim çalismalarinin sürdügünü belirterek, “Vatandaslarimizin huzur ve güvenligi için hizmet veren Konya itfaiyemiz artik çok daha güçlü” dedi.

Konya Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin can ve mal güvenligini korumak için ilçelere yeni itfaiye merkezleri kazandirmaya devam ediyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Yeni Büyüksehir Yasasiyla birlikte Konya’nin 31 ilçesinde Konya Modeli Belediyecilik anlayisiyla önemli hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Itfaiyeye yaptiklari yatirimlarin da sehir genelinde artarak devam ettigini kaydeden Baskan Ugur Ibrahim Altay, “Vatandaslarimizin huzur ve güvenligi için hizmet veren Konya itfaiyemiz merkezde ve ilçelerde artik çok daha güçlü. Ihtiyaç duyulan ilçe merkezlerimize ve büyük mahallelere itfaiye merkezleri yapimini sürdürüyoruz. Bu çerçevede Derbent ilçemize, Selçuklu’ya bagli Tepekent Mahallemize ve Altinekin ilçemize yeni itfaiye merkezleri kazandiriyoruz. Derbent ve Tepekent itfaiye binalarimiz tamamlanarak hizmet vermeye hazir hale geldi. Altinekin Ölmez Itfaiye Merkezimizin de yapim çalismalari süratle devam ediyor. Burayi da en kisa sürede tamamlayarak bölge insanimizin hizmetine sunacagiz. Konya genelinde olusabilecek yanginlara ve afetlere en hizli müdahale edecek sekilde, ihtiyaç olan yerlesim yerlerine yeni itfaiye merkezleri yapimina devam edecegiz” diye konustu.

Konya Büyüksehir Belediyesi’nin Derbent, Altinekin ve Tepekent’teki itfaiye merkezleri yaklasik 17 milyon liraya mal olacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile