Baskan Altay Açiklamasi 'Küçük Aymanas Caddesi'nde Sicak Asfalt Çalismasina Basladik'

Baskan Altay Açiklamasi 'Küçük Aymanas Caddesi'nde Sicak Asfalt Çalismasina Basladik'

Konya Büyüksehir Belediyesi ve merkez Meram Belediyesi is birliginde kamulastirmasi ve alt yapisi tamamlanan Küçük Aymanas Caddesi’nde sicak asfalt çalismalarina baslandi.

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, sehir içi trafigi rahatlatmak için Abdülhamid Han Caddesi, Necmettin Erbakan Caddesi, Alparslan Türkes Caddesi, Kazakistan ve Karabag Caddelerini açtiklarini, 4 yeni köprülü kavsak insa ettiklerini belirterek, Ahmet Özcan Caddesi’yle Alparslan Türkes Caddesi’ni birbirine baglayacak Küçük Aymanas Caddesi’nin de bu anlamda önemli bir yatirim oldugunu söyledi.

Küçük Aymanas Caddesi’nde Meram Belediyesi ile birlikte çalistiklarini belirten Baskan Altay, “Dr. Ahmet Özcan Caddesi ile Alparslan Türkes Caddesi’ni birbirine baglayan 1.4 kilometre uzunlugundaki caddemizde ekiplerimizce sicak asfalt çalismasi devam ediyor. Gidis gelis çift serit olacak caddemizde sicak asfalt çalismalarinin ve bisiklet yollarinin birkaç gün içinde tamamlanmasini planliyoruz. Meram’a yakisir bir cadde olacak Küçük Aymanas Caddemizin sehrimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile