Başkan Altepe: Bursa‘yı sporda da marka kent yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yönetim kurulu toplantısında Bursa’yı her alanda olduğu gibi sporda da marka yapmayı hedeflediklerini söyledi.



Başkan Altepe, Acemler Tenis Kafe’de gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Bursa’da sadece futbola değil diğer bütün spor dallarına ilginin yoğun olduğuna değindi. Altepe, “Kentimiz geçmişten günümüze dek birbirinden farklı spor branşlarında önemli başarılar elde etmiş bir şehirdir. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak kentimizin bu özelliğini daha üst seviyeye taşımak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bursa ismini sporla özdeşleştirerek ülkemizde ve dünyada kentimizi marka haline getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Kulübün bugüne dek elde ettiği başarılarla Bursa’yı hem ulusal hem de uluslararası arenada başarıyla temsil ettiğini ifade eden Başkan Altepe, bu başarıların artarak devam edeceğine inandığını belirtti. Kulübün futbol dışındaki diğer branşlarda hizmet verdiğini de ifade eden Başkan Altepe, “Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün eksiklikleri en kısa sürede giderilecek ve gelecek yıllarda bu başarılar artarak devam edecek. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’yı sporda da marka yapmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri İlhan Satık, Cemal Vardar, Seyfettin Avşar, Taha Aydın, Bayram Vardar, Mustafa Altın, Abdullah Karadağ, Atilla Ödünç, İsmail Hakkı Arslan, Muzaffer Karadeniz, Neşet Çakmaklı, Ercan Özel ve Fehim Ferik’in katıldığı toplantıda, görev dağılımı da yapıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile