Baskan Altinok'tan Huzurevine Kurban Bayrami Ziyareti

Baskan Altinok'tan Huzurevine Kurban Bayrami Ziyareti

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, bayramin ilk gününü huzurevindeki yaslilarla geçirdi. Altinok, “Bu vatan sizlerin sayesinde vatandir” dedi.

Keçiören Belediyesine bagli olan “Gönül Köskü” huzurevinde Kurban Bayramina özel düzenlenen kutlama programinda yaslilara hem ikam dagitimi yapildi hem de güzel bir sohbet ortami olusturuldu. Kutlamaya katilan Altinok, huzurevi sakinlerine tek tek hediyelerini vererek bayramlarini kutlayip ellerini öptü.

Bayram kutlamasinda huzurevi sakinlerine hitap eden Altinok, “Bayramlar sevgi demektir, bayramlar dayanisma demektir, bayramlar gelecegimize olan istikbalimiz demektir. Biz sansliyiz. Bir sürü annemiz babamiz var. Bu vatan sizlerin sayesinde vatandir. Vatanimizi vatan yapan sizlersiniz. Sag olanlara saglik, rahmete gidenlere de rahmet niyaz ediyorum. Bugün biz sizlerle çok mutluyuz. Herkesin annesi bir babasi var bizim burada 80 tane annemiz babamiz var” ifadelerini kullandi.

Huzurevi sakinlerinden 95 yasindaki Serife teyze ise bulunduklari huzurevinin onlara çok iyi geldigini ve burada olmaktan mutluluk duyduklarini ifade ederek, “Buz ziyaret, peygamber ziyareti. Ne kadar güzel ziyaretiniz var. Gözlerinizden öpüyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile