Baskan Altun, Vatandaslari Dinledi

Baskan Altun, Vatandaslari Dinledi

Selim Belediye Baskani Coskun Altun, vatandaslarla bir araya geldi, vatandaslarin sorun ve isteklerini dinledi.

Kars’in Selim ilçesi Belediye Baskani Coskun Altun, Hayvan Pazari’nda vatandaslarla bulustu. Baskan Altun, vatandaslara hayirli alisverisler dileklerinde bulundu.

Hayvan Pazari’ni dolasan Coskun Altun, vatandaslarin sorun ve sikintilarini dinledi. Çözüm önerilerini vatandaslarla paylasti.

Seçildigi günden beri sürekli vatandaslarla bir araya gelen, belediye hizmetlerini vatandas odakli yapan AK Partili Belediye Baskani Coskun Altun, “Bugün Hayvan Pazarimizi ziyaret ettik. Vatandaslarla bir araya geldik. Onlarin bizlerden beklentilerini ögrendik. Sorunlarini dinledik. Çözüm yolarini birlikte aradik. Biz vatandaslara hizmet etmek için göreve geldik. Vatandaslarin istek ve beklentileri bizim çok önemli, onlara en iyi hizmetleri sunmakta bizim görevimiz” dedi.

Hayvan Pazari’nin bölge ve Selim için çok önemli oldugunu da vurgulayan Altun, “Hayvan Pazari bizim için çok önemli, yetistiricilerimiz, esnafimiz burada hayvanlarini satiyor veya aliyoruz. Buradan Kars disina hayvan sevkiyatlari oluyor. Burada vatandaslara en güzel hizmeti sunmak zorundayiz. Insanlar burada rahat etmeli, alis verislerini, hayvan sevkiyatlarini kolay bir sekilde yapmali, bugün özellikle bunun için buraya geldik. Hasbihal ettik” diye konustu.

Baskan Coskun Altun, Hayvan Pazari’nda alis veris yapan ve anlasamayan 2 vatandasa da aracilik yapti. Baskan Altun’un aracilik yaptigi hayvanin satisi gerçeklestirildi.

Altun daha sonra pazarda ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile