Baskan Angi Açiklamasi 'Konya'mizin Güçlü Yarinlari Için Çalisiyoruz'

Baskan Angi Açiklamasi 'Konya'mizin Güçlü Yarinlari Için Çalisiyoruz'

AK Parti’nin Konya kurmaylari kurum ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti heyeti, Konya Il Tarim ve Orman Müdürlügü, Devlet Su Isleri 4. Bölge Müdürlügü ve Karayollari 3. Bölge Müdürlügü’nü ziyaret ederek çalismalar hakkinda yetkililerden brifing aldi. AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Ziya Altunyaldiz ve Mustafa Hakan Özer’in katildigi programlar çerçevesinde ilk ziyaret Konya Ticaret Borsasi’na gerçeklestirildi.

Konya Ticaret Borsasi Meclis Baskani Mehmet Büyükalim, Konya Ticaret Borsasi Baskani Hüseyin Çevik ve meclis üyeleriyle bir araya gelen AK Parti heyeti, sehrin tarimsal üretimi hakkinda son gelismeleri degerlendirdi. Konya Il Tarim ve Orman Müdürü Duran Seçen, Devlet Su Isleri 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp ve Karayollari 3. Bölge Müdürü Gökhan Köroglu ile de görüsme gerçeklestiren Baskan Angi ve milletvekilleri, Konya yatirimlari ve yapilacak yeni hizmetlerle ilgili fikir alisverisinde bulundu.

“Hedeflerimizi gerçeklestiriyoruz”

Ziyaretleri degerlendiren AK Parti Konya Il Baskani Hasan Angi, “AK Parti olarak iktidara geldigimiz ilk günden beri kurum ve kuruluslarimizla ortak isbirligine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda odalarimiz, borsamiz, kurum ve sivil toplum kuruluslarimizla sik sik bir araya gelerek Konya’mizin güçlü yarinlari için çalisiyor, sorunlarin çözümü için el ve fikir birligi yapiyoruz. Konya’miz son çeyrek asirda önemli mesafeler kat etti. Egitimden sagliga, tarimdan ticarete, ulasim ve altyapidan turizm ve savunma sanayine kadar onlarca farkli alanda devrim niteliginde islere imza atilirken, sehrimiz bu dönemde adeta altin çagini yasadi. Simdi ise Türkiye Yüzyili’nin insasina güçlü bir sekilde devam ediyoruz. Insallah ülkemizin ve sehrimizin 2053 ve 2071 hedeflerini de yine milletimizle birlikte el ele insa edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile