Başkan Arat, İrlanda Gezisini Değerlendirdi

Başkan Arat, İrlanda Gezisini Değerlendirdi

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Ahmet Arat, İrlanda gezisinin kalkınma ajansına örnek bir çalışma içerisinde geçtiğini söyledi.

  Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ' nın ( OKA ) programı dahilinde 7-11 Mart tarihleri arasında İrlanda ' da düzenlen programı değerlendiren TSO Başkanı Arat , gayet verimli neticeler aldıklarını söyledi . Başkan Arat , yarım asırdır İrlanda ' ya hizmet veren ajansa bir gezi düzenlediklerini belirterek , " Aynı zamanda OKA Başkanı olan Tokat Valimiz Şerif Yılmaz , Samsun Valisi , Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı , Tokat Belediye Başkanı , Samsun İl Genel Meclis Başkanı , Tokat İl Genel Meclis Başkanı , ben ve 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü ile birlikte bu geziyi gerçekleştirdik . Tabi bu gezi kalkınma ajansına örnek bir çalışma içerisinde geçti . Yapmış olduğumuz çalışma ve ziyaretlerde geniş detaylarla bilgi sahibi olduk . İnşallah yarım asırdır sürdürülen ve oturan sistemden Türkiye ' ye ve bizim kalkınma ajansına oturacak kısımlarını alıp bizlerde bundan sonraki ajansta yapacağımız çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğiz " dedi .
Basın mensuplarının TESOB Başkanı Mehmet Bekçi ' nin Güç Birliği ' nden ayrılması ile ilgili sorulara cevap veren Başkan Arat , " Güç Birliği Platformu ile alakalı daha önceki günlerde açıklamalarım olmuştu . Sevgili Mehmet Bekçi ile de gitmeden önce bir görüşme yapmıştım . Bu konu ile alakalı Güç Birliği Platformunu oluşturan arkadaşlarımızla bugün yarın bir araya geleceğim . Gündemi en ince ayrıntısına kadar inceleyeceğim . Daha sonra detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağım " şeklinde konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile