Baskan Ari Açiklamasi 'Tüm Sorunlara Müdahale Ediyoruz'

Baskan Ari Açiklamasi 'Tüm Sorunlara Müdahale Ediyoruz'

Nevsehir Belediye Baskani Rasim Ari, 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde belediye ekiplerince gerçeklestirilen yol bakim ve onarim çalismalarini yerinde inceleyerek “tüm sorunlara müdahale etmeye çalisiyoruz” dedi.

Belediye Baskani Rasim Ari, aksam saatlerinde Nevsehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Müdürlügü ekiplerinin çalisma alanlarini gezdi. Belediye ekiplerinin 2000 Evler ve 15 Temmuz Mahallelerinde gerçeklestirdikleri yol bakim ve onarim çalismalarini gözlemleyen Ari, yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Mahalle sakinleri ile de sohbet ederek taleplerini dinleyen Ari, birlikte fotograf çektirdigi çocuklara ise seker dagitti.

Belediye ekiplerinin su anda sehrin birçok noktasinda yol, yaya kaldirimlari ve parklarda bakim ve onarim çalismalari ile birlikte yogun bir temizlik çalismasi yürüttügünü kaydeden Ari, “Ekiplerimizin mahallelerde gerçeklestirdigi kontrollerin yani sira muhtarlarimiz ve vatandaslarimizdan gelen talepleri titizlikle inceleyerek olusturdugumuz çalisma takvimi ile birlikte tüm sorunlara müdahale ediyoruz. Altyapi ve üstyapi onarim ve bakimlarinin yani sira mahallelerimizdeki tüm park ve yesil alanlarimizda yogun bir çalisma yürütüyoruz.” dedi.

Baskan Ari’ya incelemeleri sirasinda Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Çöler ve bazi belediye meclis üyeleri de eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile