Baskan Arslan, Çameli'nin Güçlü Kadinlarini Yalniz Birakmadi

Baskan Arslan, Çameli'nin Güçlü Kadinlarini Yalniz Birakmadi

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Çameli Elmali Kadin Kooperatifi Kafenin açilisinda emekçi kadinlari yalniz birakmadi.



Çameli ilçesine bagli Elmali Mahallesi’nde Çameli Elmali Kadin Kooperatifi Kafenin açilisi gerçeklesti. Kadinlarin güçlenmesine odaklanilan etkinlige Çameli Ilçe Kaymakami Hüseyin Samil Sözen ve esi Hakim Büsra Purtul Sözen, Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan ve esi Ilkin Arslan, Çameli Ilçe Jandarma Komutani Atilla Acarer, MHP Ilçe Baskani Murat Genç, AK Parti Kadin Kollari Baskani Nesibe Keskin, Elmali Mahallesi Muhtari Fatih Maden ve Belediye Meclis üyeleri katildi.



Çameli Elmali Kadin Kooperatifi Kafenin açilisinda, bölgedeki kadin girisimcilerin önemine vurgu yapan Baskan Cengiz Arslan, kadinlarin ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla yer almasinin toplumun kalkinmasina önemli bir katki saglayacagini dile getirdi.

Ilçe Kaymakami Hüseyin Samil Sözen ise kadinlarin el emegiyle ürettikleri ürünlerin önemine deginerek, kooperatifin açilisinin bölgedeki kadin girisimciler için önemli bir firsat oldugunu ifade etti.



Ardindan, protokol tarafindan açilis kurdelesi kesildi ve kafenin kapilari resmen açildi. Katilimcilar, Kadin Kooperatifi Baskani Firdevs Eris ile birlikte kafeyi gezip ardindan kadinlarin el isçiligi atölyesinde üretilen ürünler hakkinda bilgi aldi. Yerel kadinlarin emegiyle olusturulan bu ürünler, bölgenin kültürel zenginligini ve el sanatlarinin önemini yansitiyor.

Çameli Elmali Kadin Kooperatifi Kafenin açilisi, kadinlarin gücünü ve potansiyelini ortaya koymak adina önemli bir adim oldu. Bu tür inisiyatifler, toplumun her kesimine ilham veriyor ve kadinlarin ekonomik bagimsizligini destekleyerek toplumsal dönüsümü sagliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile