Baskan Arslan, Çameli'yi Karis Karis Gezerek Projelerini Anlatiyor

Baskan Arslan, Çameli'yi Karis Karis Gezerek Projelerini Anlatiyor

DENIZLI – Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Çameli Belediye Baskan Adayi Cengiz Arslan, ilçe merkezi ve mahalleleri karis karis gezerek yeni dönem projelerini anlatiyor.



Çameli Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Belediye Baskan Adayi Cengiz Arslan, AK Parti Ilçe Baskani Cengiz Yilmaz, MHP Ilçe Baskani Murat Genç, Belediye Meclisi Üyesi adaylari ve Kalinkoz Mahallesi Muhtari Zeynel Meray ile birlikte Kalinkoz Mahallesi Pazaryerini ziyaret ederek, vatandaslar ve esnaflarla bir araya geldi. Daha sonrasinda mahalle kahvesinde vatandaslarla bulusan Baskan Arslan, ilçe ve mahalleler hakkinda istisarede bulundu.

Vatandaslarin sorularini yanitlayan Baskan Arslan, önümüzdeki dönemde ilçe merkezi ve mahallelerde hayata geçirmeyi planladiklari projelerini anlatti. Arslan, “Mahallelerimizde üst yapi ve alt yapi çalismalari hiz kesmeden devam edecek. Ayirmadan ayrismadan birlik ve beraberligimizi koruyarak yapacak çok projelerimiz var. Ilçemizi ve mahallelerimizi daha nezih, daha refah bir hale getirecegiz. Kalinkoz Mahallesi Muhtari Zeynel Meray ve Kalinkoz Mahallesi’nde bulunan vatandaslarimiza misafirperverlikleri ve ilgileri için tesekkür ederiz. Ilçemiz için durmadan yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile